(VIDEO) Ovo svi potajno priželjkuju: NAJVREDNIJI POKLON SA SVADBE SLOBE I KIJE!

Autor: pink.rs

Zadruga

12.12.2017

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monotona atmosfera na koju su zadrugari osuđeni dok rade u fabrici prebirajući pasulj iznedri mnogo zanimljivih tema za razgovor. Od ogovaranja svojih cimera i naravno, uvek aktuelna tema je još uvek zakoniti bračni par - Sloba Radanović i Kristina Kockar Kija.

Foto: instagram.com/kija_kockar_fp
Mlada je tada mislila da ima sve što je oduvek želela

Milan Milošević je jedini predstavnik novinarske profesije u rijalitiju "Zadruga", pa kao i svi novinari ima profesionalnu deformaciju da one "najintrigantnije" informacije mora da zna. Naime, on je upitao Kiju koji je to najvredniji poklon koji su ona i njen suprug Sloba Radanović dobili na svadbi. Nije ni trepnula, a istog momenta je odgovorila samo jednom rečju. 

- Pare - odgovorila je kratko Kija.

Nakon toga Milan je insistirao da sazna pojedine detalje njihove svadbe kao i to da li su uložene troškove uspeli da pokriju. Kristina je dala negativan odgovor, ali i dodala da ne želi da komentariše dalje. 

O čemu su još zadrugari u toku svoje smene pričali možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading