(VIDEO) Šta su Miki i Zorana radili u štali?!

Autor: pink.rs

Zadruga

05.12.2017

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Zadruge Zorana Stefanov više puta je plakala zbog svađa koje je imala sa svojim drugaricama i cimerkama u rijaliti programu "Zadruga" - Andrijanom Radonjić i Sarom Reljić. Čak je uspela da se posvađa i sa Sanjom Stanković, sa kojom se brzo pomirila.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Miki Đuričić

Miki Đuričić sve vreme tešio je Zoranu, prvo u sobi za rehabilitaciju, a onda kasnije i na farmi, koja se nalazi u okviru "Zadruge". On je savetovao pevačicu kako treba da se pomiri sa cimerkama.

Osim svađe sa drugaricama, pričali su i o poljoprivredi. Zorana je rekla kako ne zna da muze krave, koje su se baš u tom trenutku oglasile.

- Sada ćemo čekaj, ljubimo se! - rekao je Miki kravi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana Stefanov

- Ne laži Miki - izjavila je Zorana, a Đuričić je počeo da se smeje.

Nije čudno što se baš Miki mota oko Zorane kada je ona emotivno ranjena. Pčelar je prošle nedelje pitao pevačicu da li bi bila sa njim u vezi da je malo mlađi, a ona ga je odbila. Na malo drugačiji način, nekoliko dana kasnije, Miki je Zorani postavio isto pitanje, a ona ga je ponovo odbila.

- Nemoj sada da misliš nešto da te volim, ovo radim zato što ti je loše, inače me boli k*rac za tebe - nastavio je Miki.

Oni su posle ovog razgovora otišli da čiste štalu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading