Zorana u suzama zbog Sare i Andrijane: IMA DA KAŽEM SVE ŠTO ZNAM O NJIMA!

Autor:

Zadruga

05.12.2017

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Stefanov za jedno popodne uspela je da se posvađa sa dve najbolje drugarice sa kojima je zajedno i ušla u "Zadrugu", Andrijanom Radonjić i Sarom Reljić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana Stefanov

Tokom svađe sa Andrijanom, došlo je do varnica i između Zorane i Sanje.

Zoranu je ovo veoma pogodilo, te je otišla u sobu za rehabilitaciju. Ona je plakala i razgovarala sa Mikijem Đuričićem, a u zazgovor se umešala i Sanja, pa su uspele da izglade odnose.

- To je jedno malo g*vno. Sada će da vidi ko sam ja! Ceo život ja ispravljam neke krive Drine i uvek sam ja najgora. Uvek su ti foliranti najbolji! - pričala je Zorana Mikiju o Andrijani.

Zadugarka je rekla kako planira da ispriča o Sari i Andrijani sve što zna, ali ju je Miki savetovao kako to nije pametna ideja, već da treba da ignoriše celu situaciju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana i Sanja

Kada je Sanja ušla u sobu za rehabilitaciju, Zorana ju je zamolila da napusti prostoriju, što ona nije učinila.

- Slušaj Sanja, ja znam da sam budala, ološ, da nemam osećanja, da mene ne mogu svi ljudi ovde... Ja znam kakva sam, svesna sam toga. Ja sam teška osoba i zato uvek na*ebem i izgubim i ovoga i onoga. Mene ne bi povredilo, da meni ta osoba ne znači. Ona meni danas kaže na*ebaću ti se majke, ej Andrijana meni to kaže! - rekla je Zorana Sanji.

- Meni je žao što je ona tebi rekla da si ološ. Ja sam tebi uzvratila i rekla ono što ne mislim. Ja tu nisam bitna, vi ne treba da se svađate. Sve će se rešiti. Ona tebe gotivi više od sestre - pričala je Sanja Zoranu.

Neutešma Zorana je prokomentarisala i kako oseća da je Andrijana ne voli i da namerno hoće da se svađa sa njom, te da će čekati njeno izvinjenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading