NACIJA U ŠOKU! Poznati pevač ulazi u ''Zadrugu 5'' SA DEČKOM, žene će biti u suzama, a ON ĆE KONAČNO PRIZNATI ISTINU!

Autor:

Zadruga

29.07.2021

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno da u ''Zadrugu 5'' ulazi poznati pevač sa svojim emotivnim partnerom.

Foto: TV Pink

Verna publika rijaliti formata ''Zadruga'' sa nestrpljenjem očekuje početak pete i poslednje sezone,  a o novim učesnicima se se priča uveliko. Željko Mitrović, direktor televizije na kojoj se prikazuje ovaj rijaliti, nagovestio je da su velike šanse da će ovo biti poslednji rijaliti , ali je otkrio i na koji način će se birati novi učesnici i priznao koji pevač će ući sa svojim partnerom i tako šokirati naciju.

Naime, kroz čuvenu Belu kuću prošli su razni profili ljudi, a publika je mogla da gleda javne preljube, tuče, odgajanja deteta, svađe, ali se otvoreno govorilo i o se*sualnoj orjentaciji određenih učesnika, a sada se spekuliše da će ovu sezonu krasiti i jedan gej par. Kako se navodi, popularni pevač, za kojim žene lude, a on krije svoj intimni život, ulazi u rijaliti sa svojim emotivnim partnerom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Proglašenje pobednika ovogodišnje sezone

- U petu sezonu ulazi pevač koga žene obožavaju, a mali broj ljudi zna da je homos*kusalac. Sa njim će se takmičiti i njegov emotivni partner, koji je takođe poznat javnosti, ali znatno manje. U pregovorima je sa produkcijom, a smatra se da će ovaj potez biti revolucionaran, jer će on biti prvi muškarac sa domaće javne scene koji će otvoreno priznati da je gej. Mnoga ženska srca će biti slomljena, a očekuju se mešovite reacije publike. Ma, biće ovo sezona za pamćenje - ističe dobro obavešteni izvor za Srbija danas. 

Podsetimo, publika je već imala priliku da prati emotivna dešavanja lezbijskog para, Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, kao i priznanje Nenada Lazića da gej. 

 

BONUS VIDEO: 

U POSETI KARIĆEVOJ VILI: Jovana i Stefan otkrivaju sve tajne Zadruge i planovima o svadbi!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

30.07.2021 06:35

Ja to ne zelim gledati.