(FOTO) KIKI RENDA PETE, PA STAVLJA NOŽ U USTA! Grozomoran prizor Kristijana Golubovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiselim noge u kanti za smeće, ali sam stavio mirišljavu morsku so unutra. Nisam imao lavor, pa sam se snašao, rekao je Golubović.

Foto: instagram.com
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović svakodnevno iznenađuje klipovima koje pravi sa ljubavnicom Kristinom Spalević, ali je ovoga puta prevazišao samog sebe kada je nož kojim je rendao pete stavio u usta.

Naime, ljubavni par odseda kod izvesnog čika Bože, koji je dugogodišnji Golubovićev prijatelj, a sada je njegova ljubavnica pokazala u kakvom je stanju zatekla žestokog momka dok se ona tuširala. Kada se uključila u lajv, pevačica je pokazala Kristijana u do sada neviđenom izdanju, te ga javno pitala šta radi sa prljavom kantom, na šta je on imao šokantan odgovor. Da zlo bude još veće, ono što je uradio je zgrozilo mnoge.

- Moram da vam pokažem šta sam zatekla kada sam izašla iz kupatila. Vidite gde on riba noge. Bože, pa ti si lud, gde si našao tu kantu - rekla je Kristina i okrenula kameru na Golubovića, koji je stavio stopala u neku kantu, pa onda detaljno objasnio šta planira da uradi:

- Kiselim noge u kanti za smeće, ali sam stavio mirišljavu morsku so unutra. Svakako sam prvo oprao ovu prljavu kantu, pa sam u nju stavio noge. Nisam znao gde da ih otkiselim. Nema nigde lavora, pa sam iskoristio kantu. Trebalo je danas da idem da kupim lavor i budem kao ono uradi sam. Šta, bre, ti hoćeš od mene, baš sam se dobro snašao. Evo, ovo je moj nožić za rendanje peta i čim mi se noge otkisele, ja ću da ih sredim.

Kristina: Kristijane, zašto jedeš to, jesi li normalan, pa nije taj nožić za jelo

Nakon nekog vremena Kristina je pokazala kako Kristijan sređuje stopala, a kada je videla da je nož kojim je strugao pete stavio u usta i sama se šokirala i oduzela mu ga.

- Vadi, bre, to iz usta, jesi li normalan. Pa, Kristijane, što to stavljaš prljavo u usta, nije to za jelo - vikala je pevačica, pa mu uzela nož, što je njega baš razbesnelo.

Kristijan: Kao nemoj to u usta. Vi, bre, turate đo*u u usta, pa vam niko ne vadi, a ti meni vadi nožić iz usta

- Daj mi, bre, taj nožić za pete. Što si ga uzela, jesi li normalna?! Kao nemoj to u usta. Vi, bre, turate đo*u u usta, pa vam niko ne vadi, a ti meni vadi nožić iz usta. Ova budala me ceo dan snima, ne mogu ništa da uradim bez nje. Ljudi će da misle da smo drogirani, tako i izgledamo - rekao je Golubović, a Kristina se uopšte nije uzbudila na njegovu dreku, već mu je rekla da pokaže metak u ruci jer je jedan od fanova to tražio o d njega, što je ovaj i uradio.

 

Nagradna igra: Prljave Kristijanove gaće

Kristina je snimila na terasi kako stoje okačene za stub Golubovićeve crvene gaće, što je njemu iz neznanog razloga bilo veoma smešno, pa su zajedno odlučili da ih nekom poklone:

- Pogledajte ove gaće dobro. Pravimo nagradu igru. Ko prvi napiše crvene gaće, osvaja nagradnu igru. Evo, najbrži je jedan dečko. Ti si pobednik, samo nam reci da li treba da operemo gaće ili ih hoćeš ovako smrdljive i us*ane.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading