(FOTO) PREKIPELO MU, PA PRIZNAO SVE: Janjuš se oglasio o vezi sa Aleks: Ona je ozbiljna devojka...

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

28.07.2021

11:20 >> 11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je odlučio da stavi tačku na sve spekulacije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš se oglasio

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš oglasio se povodom pisanja medija da je ponovo u vezi sa Aleksandrom Nikolić. Podsetimo, Aleksadra i Janjuš su imali kratkotrajnu ljubavnu romansu u Zadruzi 4, a zbog njegove bivše devojke Maje Marinković, oni su bili prinuđeni da stave tačku. 

Nakon toga se dosta spekulisalo da po završetku Zadruge su se Aleksandra i Janjuš viđali u poznatom etnu selu, a ono što je sve iznenadilo jeste veče nakon emisije ,,Narod pita" bivši ljubavnici su ponovo završili u ilasku. 

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandra i Janjuš

On se oglasio na društvenoj mreži Instagram i objasnio da li su spekulacije istinite i da li je on sa Nikolićevom ponovo u vezi.

- Niti smo u vezi, niti smo bančili celu noć, ja sa kim god da provedem vreme biće da sam u vezi... Imam pravo da se družim i da zagrlim koga hoću - poručio je Janjuš.

Foto: instagram.com
Janjuš se oglasio o Aleksandri

Aleksandra se oglasila za naš portal i otkrila istinu o odnosu sa Janjuševićem, a potom nam je otkrila da odlazi na odmor, gde će odmori glavu.

- A šta i da sam u vezi sa Aleks, ona je ozbiljna devojka, student, završava faks, ne vidim ništa loše tu - dodao je Janjuš.

Foto: instagram.com
Janjušev status

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading