ŠAMAR MAJI MARINKOVIĆ! Reagovala odmah nakon strastvenih zagrljaja Janjuša i Aleks, posle udaranja glavom u zid, ova njena REAKCIJA ŠOKIRALA!

Autor:

Zadruga

28.07.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković oglasila se nakon snimka Janjuša i Aleksandre Nikolić na kom se vidi da su uplovili u ljubavne vode.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Maja Marinković

Maja Marinković, bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša, letnji odmor provodi na crnogorskom primorju, a  jutros su je zatekle vesti o novoj ljubavnoj aferi bivšeg dečka. Naime, nakon što su isplivali snimci i fotografije Janjuša Aleksandre Nikolić sa jednog privatnog slavlja, nakon kog su razmenjivali nežnosti na parkingu, oglasila se i Maja i dala komentar koji je retko ko očekivao, prenosi Pink.rs.

Maja je istog trenutka po objavljivanju snimaka reagovala i navodno rekla da je ne zanima šta radi njen bivši dečko, te da je na tu priču definitivno stavila tačku.

 

 

- Isto mislim što sam rekla i prošli put, njegov život, njegova stvar. To mene ne zanima - bilo je sve što je Maja rekla.

 

BONUS VIDEO:

ZASIJALA U BELOJ KUĆI: Maja Marinković stigla na žurku i progovorila o KONAČNOM odnosu sa Janjušem!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading