BEZ DINARA SAM, NEMA KER ZA ŠTA DA ME UJEDE! Maja Marinković potpuno BANKROTIRALA posle Zadruge, pa otkrila kako će da ZARADI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije bilo Takija, ja ne bih išla na letovanje. On mi je sve platio jer ja nemam dinara, sve sam pare izgubila, kaže Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Kontroverzna zadrugarka Maja Marinković luduje u Crnoj Gori, a ekipa Srpskog telegrafa ju je uslikala na jednoj plaži, gde nam je otkrila da je ostala bez dinara, te da je letovanje finansirao njen otac Radomir Taki Marinković.

 

 

Naime, sudeći po onome što smo videli, Maja je zaboravila na bivšeg ljubavnika Marka Janjuševića Janjuša budući da se polugola šetka po plažama i mami muške uzdahe. Samo dok smo mi bili s njom prišlo joj je nekoliko muškaraca da pohvali njen izgled i pita je da li će je gledati na malim ekranima i u sledećoj sezoni "Zadruge".

- Stigla sam u Crnu Goru prošle nedelje, zaista uživam, provodim se i ne obraćam pažnju na glupe komentare, kojih je uvek bilo i biće. Moram vam reći da ne bih bila ovde da nije bilo mog tate, koji mi je platio letovanje. Znam da će zvučati čudno, ali ja sam bez dinara. Bukvalno nema ker za šta da me ujede. U rijalitiju zbog budale nisam zaradila uopšte pare. Kada bih vam rekla koliko sam dobila za godinu dana, ne biste mi verovali. Sama sam kriva što sam zbog jednog ženskaroša dopustila da sve izgubim - rekla nam je Maja, a kada smo je pitali da li je spremna da se negde zaposli i zaradi pare, priznala je da je razmišljala čak i o tome:

 Maja: Znam da zvuči čudno, ali posle rijalitija nema ker za šta da me ujede

- Naravno da sam spremna da radim, ja ne bežim od posla, nije me sramota da radim bilo gde. Nego mi je krivo što sam celu sebe dala, a ništa mi se nije isplatilo. Svakako ću sebi dati još nekoliko dana opuštanja i onda ću da vidim šta ću. Ovde poznajem dosta ljudi, a svakodnevno upoznajem i neke nove. Lagala bih kad bih vam rekla da se ne provodim. Svaki dan idemo na žurke, ovde je ludnica.

Kada smo je pitali da li ima novog dečka, kao i kako komentariše naglo zbližavanje Janjuša sa Anom Korać, Maja je rekla u svom stilu:

- Meni su njih dvoje tako smešni. On to sve radi da bi privukao moju pažnju, a ona je tu za sve muškarce da radi šta god oni požele. Tako i sa njim sad izigrava neku budalu, a ne zna koliko mi je jadna. Drago mi je što neko ne može da zaradi na osnovu svojih odnosa, pa sad mora na osnovu mene.

 

RepublikaFoto: Republika.rs/O.Bogdanovic

Taki: Hoću Mensura za zeta

Nakon što je Maja Marinković na svom profilu na Instagramu pokazala kako uživa sa Mensurom Ajdarpašićem u noćnom provodu u Budvi, oglasio se i njen otac Radomir Taki Marinković:

- Sa Mensurom sam u sjajnim odnosima. Nemam apsolutno ništa protiv njenog druženja s njim na moru. Mensur i ja smo čak nekoliko puta i izašli zajedno kada je bio u Beogradu i imam super mišljenje o njemu. Iskreno, ne bih se bunio da mi on bude zet, nikad se ne zna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zec

28.07.2021 09:22

Nekaa im nasilni Mensur bude zet.

Odgovori 12 0
Zoki

28.07.2021 10:43

Od uzdaha ne mogu da dišem mrš bre mediokriteti

Odgovori 10 0