NAKON ZADRUGE, PINK UKIDA RIJALITIJE? Željko Mitrović ŠOKIRAO PRIZNANJEM, društvene mreže gore!

Autor: Republika.rs

Zadruga

27.07.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović ponovo je uspeo da podigne javnost na noge samo jednom rečenicom, a koja se odnosi na rijaliti projekte koji se godinama unazad emituju na ružičastoj televiziji.

Foto: printscreen/pinktv
Željko Mitrović

U javnosti se još govori o već završenoj četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga" koja je imala neverovatnu gledanost, a čini se da su ovog puta učesnici bili spremni bukvalno na sve zarad prvog mesta i popularnosti.

I dok se polako vrše poslednje pripreme za "Zadrugu 5", te se spekuliše kakve bi tek bombastične stvari mogle gledaoci da očekuju od jeseni, prvi čovek ružičaste televiziji šokirao je jednom izjavom.

Naime, dok je javnost obavestio da će sledećoj sezoni ovog rijalitija učesnk biti Miki Đuričić, gledaocima već dovoljno poznat, otkrio je jednu mnogo bitniju informaciju. Naime, Željko je nagovestio da se na njegovoj televiziji više neće prikazivati rijaliti program:

-Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za “Zadrugu 5”. Verovatno će “Zadruga 5” biti poslednja “Zadruga”, a možda i poslednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona – napisao je Mitrović uz fotografiju.

Društvene mreže izgorele su nakon ove izajve prvog čoveka Pink televizije. Da li je zaista došao kraj rijaliti programu na ovoj televiziji, videćemo u narednom periodu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera

28.07.2021 12:08

to mu je 10'o ukidanje .. sto bi Mira rekla .. ima sve odlike psa sem vernosti ...