(FOTO) MITROVIĆ OTKRIO KO JE NOVI UČESNIK "ZADRUGE 5"! Poznat je po TUČAMA, PSOVKAMA I HAOSU gde god da se pojavi!

Autor: Republika.rs

Zadruga

27.07.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za novu sezonzu rijalitija "Zadruga" koja će ujedno biti i poslednja, kako je najavio čelnik Pink televizije.

Foto: TV Pink
Novi učesnici "Zadruge 5"

Dok se spekuliše ko će se od jeseni useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, prvi čovek televizije Pink otkrio je jednog od učesnika "Zadruge 5".

Mnogi su se šokirali kada su videli da je u pitanju poznati rijaliti igrač Miki Đuričić koji je i diskvalifikovan iz ovog takmičenja zbog nasilnog ponašanja.

Ipak, kako je bio neizostavan u pinkovim rijaliti projektima, ne samo "Zadruzi",  Željko je odlučio da mu pruži još jednu šansu i to objavio na svojim društvenim mrežama:

 

 

-Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za “Zadrugu 5”. Verovatno će “Zadruga 5” biti poslednja “Zadruga”, a možda i poslednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona – napisao je Mitrović uz fotografiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading