(FOTO) PROCURILA EKSPLICITNA PREPISKA: Janjuš imao VRELU AKCIJU sa njom, pa mu poslala gole fotke!

Autor:

Zadruga

25.07.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš odlučio da sve obelodani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš na Instagram storiju objavio je šokantnu prepisku sa misterioznom damom, koja je želela da ga ima samo za sebe. Naime, izvesna gospođa je htela da se dopisuej sa Filipom Carem, ali je preko Janjuša htela da dobije njegovu pažnju, što joj je definitivno pošlo za sukom.

Ono što je dodatno šokiralo Janjuševe pratioce jeste fotografije koje je dobio od dame u godinama koja mu se javila. U pitanju su bile provokativne, vrele fotke, na koje je Janjuš odgreaovao u njegovom stilu. On je najpre pokušao da napravi njegovu ,,sprdnju", a potom je loptu prebacio na Cara.

Gospođa je pošto poto htela da bude u društvu Cara, budući da joj se on mnogo svideo, pa je Janjuš odlučio da joj pomogne u tome i javno označio Filipa na storiju, koji je noć pre toga proveo sa Jelenom Pešić u izlasku. 

Car se još uvek nije oglasio da li je pristao da se vidi sa njom, ali sigurno da će biti šokiran, kada bude video o kome se radi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Car

 

BONUS VIDEO: 

ŠOKANTNO: Đedović otkrio detalje iz kreveta TARE i ŠA, pa ih nazvao "KINESOM" kopijom Lune i Marka!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading