(VIDEO) KRISTIJAN UZEO HONORAR? 50.000 evra pobacao po kafiću, ne može da se nabroji novčanica! PUN KO BROD!

Autor:

Zadruga

25.07.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

Foto: printscreen/RTVPink, printscreen TikTok
Kristijan pokazao ogroman novac

Bivši zadrugar Kristijan Golubović po izlasku uz Zadruge 4 ne odvaja se od svoje voljene Kristine Spalević. Njih dvoje uživaju što je više moguće, a dosta se spekuliše i da su se videli sa njegovom suprugom Ivanom, te da je taj susret bio izuzetno miran, da su čak i pružile ruku jedna drugoj. 

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Kristijan

Međutim, poznat kao neko ko uvek voli da šokira javnost, o Kristijanu je isplivao snimak koji će vas doslovno zabezeknuti. U pitanju je popodnevna kafa sa prijateljima, a neko od njih snimao je celu sitauciju koja se desila. Naime, Kristijan je na sto izvadio 50. 000 evra, što je inače glavna nagrada pobednika rijalitija ,,Zadruga 4", što je ove godine bila Nadica Zeljković. 

Kristijan se pohvalio pred prijateljima i izvadio celih 50. 000 evra, kako je pisalo u opisu videa. Komentari su se momentalno usijali, a sve je postalo toliko viralnost da su pregledi videa rasli iz sekunde u sekund. 

Podsetimo, Kristijan je iz rijalitija diskvalifikovan zbog agresivnog ponašanja, kako je saopšteno gledaocima i zadrugarima od strane ,,Velikog šefa", te po tome, on automatski ne dobija novac koji je ugovorio po ulasku. Međutim, izgleda da je Kristijan ipak uspeo da zaradi nagradu Nadice Zeljković, sa kojom se pohvalio pred svima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
KOLE

25.07.2021 16:50

Zašto , kada ste vi pisali kao i što je javno rečeno da je novce uzeo unapred I nije se kerio u kafani sa 50 000 e , već sa 500 0000 dinara , kao što se vidi !