(FOTO) LAZIĆ ZAPRETIO KRISTIJANU: LUPAĆU MU PRED SVIMA ZAUŠKE! Golubović poludeo, pa javno poručio: NEMOJ DA PLAČE KADA GA ISKRIVIM!

Autor:

Zadruga

25.07.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se sukob bivših rijaliti igrača Radeta Lazića i Kristijana Golubovića, javno zapretili jedan drugom.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Sukob između Kristijana Golubivća i bivšeg rijaliti učesnika Radeta Lazića ne prestaje još od rijaliti formata ''Farma'' u kom je došlo do njihovog fizičkog obračuna. Rade se oglasio na svom Instagram profilu i najstrašnije isprozivao Golubovića, a Kristijanu je to pročitao voditelj emisije ''Narod pita'' u kojoj je gostovao.

- Molim ovog teletabisa Golubovića što opet nešto proziva da se najavi sledeći put kada bude dolazio u Beograd, da mu pred svima lupam zauške. Ili da mu dam pare za taj pasoš, pa da dođe lepo u Beč, da ga ugostimo moja braća i ja kako treba - pročitao je voditelj.

Foto: instagram.com/radelazic_/printscreen
Objava Radeta Lazića

Kristijan Golubović je nakon toga Laziću uživo u programu odgovorio, pa naglasio da je Rade protiv njega podneo tužbu.

- Eto koliko je hrabar da je odmah podneo tužbu! Žalio se policiji i sudu da mu je ugrožena bezbednost. Nemam vremena za izmet, za mene izmet čisti neko drugi. On ode u policiju i upomoć, da bih ja kao dobio zabranu prilaska. Biću u Beču najkasnije za 25 dana. Sad sam ovde, eto on ima pasoš, treba mu par sati do Novog Sada. Za 6 dana može i konjem da dođe, sačekaću da mi lupa šamare. Nemoj da plače kad ga iskrivim - rekao je Kristijan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

26.07.2021 18:34

Tako je Laziču oderi ovog matorog klošara