(FOTO) ŠA BANKROTIRAO POSLE RAZVODA I PLAĆANJA TARI: Spao na "ŠOFERSKI" sendvič sa kiselim krastavcima

Autor:

Zadruga

25.07.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša nakon što je poplaćao ženama sve što je trebalo, spao na sednvič i to šoferski.

Foto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša izašao je sa većim dugovima iz ''Zadruge'' nego što je ušao, a do praznog džepa su ga ostavile žene, tačnije bivša žena, Ivana i nova - stara devojka, Tara.

Naime, nakon što je u rijalitiju javno prevario suprugu, došlo je do razvoda ovog para, a reper je bio u obavezi da svojoj do tada zakonitoj supruzi isplati nekoliko desetina hiljada eura. Taman kada je mislio da je gotovo, njegova devojka Tara Simov, napravila je dug prema produkciji u vrednosti od 50.000 eura, a Ša je kao pravi muškarac ''poturio'' svoja leđa i isplatio dug svoje izabranice.

Foto: instagram.com/_ivv_
Nenad i supruga Ivana koju je preario sa Tarom Simov

Nenad se neretko hvalio kako ima dosta para i kako sva ta plaćanja i izdaci su za njega sitnica, ali fotografija koju je objavio na svom Instagram profilu govori drugačije.

Reper je spao na šoferski sendvič sa šunkom i kiselim krastavčićima. Kada su mu govorili da će mu žene ''doći glave'' nije slušao, sada uz sendvič može samo da razmišlja dokle je dogurao.

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha
Nenadov obrok nakon rijalitija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

25.07.2021 13:31

Govorio kako je pametan , a ispao glupan. Sam je kriv za takvo stanje.