NAKARADNE LIČNOSTI, SVE JE SKRNAVO KAO I ONI! Marko Đedović BRUTALNO POPLJUVAO DRAGANU I EDA!

Autor:

Zadruga

25.07.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović prokomentarisao je odnos Eda i Dragane, pa brutalno osuo po njima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar i Edo Fetić

Bivši učesnici rijalitija ''Zadruga'', Dragana Mitar i Edis Edo Fetić obnovili su svoju ljubav, a činjenica da se ona nalazi u Novom Pazaru kod njega sa sinom, dokazuje ove navode, a Marko Đedović izneo je svoje mišljenje o ovom paru, prenosi Pink.rs.

Naime, Đedović je i u ''Zadruzi 3'' vrlo iskreno i oštro komentarisao ovaj par, a sada se ponovo osvrno na njihov odnos i najstrašnije ga osudio.

- Simuliraju (kako bi Edo rekao) hahahahahahahahaha. Pa šta reći možda i jesu oni jedno za drugo. Možda im je zafalilo para pa bi u ''Zadrugu 5'', pošto sam čuo da je Zilha svoje uzela. Ajde, ozbiljan da budem, nakaradne ličnosti, nakaradna veza, nakaradna dešavanja i sve je skrnavo baš kao i oni. Žao mi je tog deteta koje Dragana razvlači po putu, koje više ni ne zna ko je čiji tata, ni ko je tu kome šta. Sramno iskreno, ali sta da radimo, taj momemat me nervira, momenat deteta u svemu što se njih tiče i nisu za bolje ni on ni ona - zaključio je Marko Đedović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading