SKANDALOZNO PONAŠANJE TAKIJA MARINKOVIĆA! Pokušao da ZAVEDE Natašu Moskvu, KUPIO POKLONE PA IH ZAPALIO!

Autor:

Zadruga

25.07.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški otkrila sve detalje odnosa Takija MArinkovića i Nataše Moskve.

Foto: printscreen
Taki Marinković i Nataša Moskva

Mina Vrbaški je otkrila detalje o Radomiru Marinkoviću Takiju i njegovom odnosu sa Natašom Moskvom, a kako ona tvrdi, Taki je pokušao da zavede Moskvu koja je inače njegove ćerke, Maje, dobra drugarica.

Vrbaški je u emisiji ''Narod pita'' ispričala kako je Taki jednom prilikom kupio poklone za Natašu Moskvu i njenu decu, želeći da ih iznenadi, a nakon što mu se Nataša nije javljala na telefon , on je navodno igračke spalio, pa pepeo gazio, i sve to snimao.

Foto: printscreen/instagram
Nataša Moskva i Taki Marinković

- Iznenadila me je poruka u kojoj me je Taki ružno komentarisao, vređa mog prijatelja Boru i mene da sam ku*vetina, priča Nataši Moskvi kako sam ja kriva što je ona izgubila tromesečni honorar. Čovek se hvalio da je on sa Moskvom, a zapravo je njega Nataša ignorisala i imam snimak gde je on zapalio poklone koje je kupio za nju i njenu decu. Videlo se na kraju ko je prijatelj kome - otkrila je Mina.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Mina Vrbaški otkrila detalje odnosa Takija i Nataše Moskve

- Moskva, sada vidim da pola slova nema... Upao mi telefon u Adu i mora u servis. Hteo sam da ti napišem, onaj Bora provocirao Maju da ju je j***o i da ima snimke i fotke gole sa tobom i da si joj ti maćeha i sve joj uzela, a Mina unela informaciju u kuću. Ima klip, Maja je rekla: "Ako je Takiju lepo sa njom, ja je gotivim i volim". Mina joj se smejala i Maja je šutne u glavu i napravi haos, odveli je u zatvor i kaznili je tromesečnim honorarom. Poludela. Nisam hteo da ti pišem, a i to nema veze sa tobom. "C" prljavi i Mina k*rvetina od 2.000 dinara. Jbg. Čućemo se večeras čim stignem kući - stoji u prepisci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Komsija 21

25.07.2021 08:28

Rece zena koja je imala odnose sa tri muskarca u vikendici rumenkovog tate...

MladenBg

26.07.2021 13:57

Sve ulicari javne licnosti. Sada ubacite tatu ulicara i tatu kriminalca u pantalonicama u Zadrugu 5 pa im ostvarite zivotni san. Neka i tate navataju starlete u lajvu. Sljam