(FOTO) STEFANU KARIĆU SE NAGLO SLOŠILO: Zadrugar završio na infuziji, isplivala fotka koja je sve uplašila, od Jovane ni traga, ni glasa!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

24.07.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao više da izdrži, pa je odlučio da poradi na imunitetu.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Karić završio na infuziji

Bivša zadrugar Stefan Karić završio je prošle noći na infuziji. Naime, na Instagram profilu Stefanovog oca, Osmana Karića isplivala je fotografija na kojoj se vidi da on drži iglu u veni, a da je pored stalak sa infuzijom.

Kako je proteklih meseci bio u rijalitiju ,,Zadruga" gde je imao dosta stresova zbog veze sa Jovanom Ljubisavljević, izgleda da je Stefanu opao imunitet, te je na ovaj način odlučio da ga ojača. Na Stefanovom licu nismo mogli da primetimo da mu je loše, budući da je imao osmeh , ali definitivno da njegovom organizmu treba malo promene. 

Foto: instagram.com
Stefan Karić na infuziji

Podsetimo, Jovana i Stefan prošli su zaista izuzetno turbulentne dane i meseci zbog raznoraznih afera, misterija, laži, neistina i pitanja koja su dobijali za crnim stolom. Sada kada je sve to prošlo, na red je došla naplata, a na Karića se to odrazilo gubitkom imuniteta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

24.07.2021 10:15

Misica ga mentalno otrovala.