(FOTO) ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA: Bivša zadrugarka GOLA ko od majke rođena!

Autor:

Zadruga

24.07.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mamila je uzdahe momcima!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zadruga

Bivša zadrugarka i pevačica Teodra Bilanović nedavno je izbacila prvu pesmu, koja je vrlo dobro prošla kod publike, a ona strenutno vredno radi na nastupima sa njenim momkom kog je upoznala u rijalitiju ,,Zadruga 4" Milanom Jankovićem Čorbom

Teodora je poznata kao neko ko vodi računa o svakom svom pokretu, nismo imali priliku da je vidimo u skandaloznim izdanjima, vrelim pozama ili nekim vulgarnim scenama, ali se to sada promenilo. Naime, na Instagramu je postavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola, a intimne delove prekrivale su samo trake. 

Inače, to je deo scenografije iz njenog spota, a komentari su se usijali. Svi su bili oduševljeni Teodorinim izgledom. Svi se pitaju da li je Čorba ljubomoran zbog ovog izdanja njegove voljene, budući da je odlučio da je upozna sa sinom Despotom, kao i da uživaju u svim čarima poput prave porodice.

Foto: instagram.com
Čorba uživa sa sinom i Teodorom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading