(FOTO) LEPI MIĆA POLUDEO, PA ŠOKIRAO NAROD: Ja sam ODGOVORAN za Nadicinu pobedu!

Autor: Republika.rs

Zadruga

23.07.2021

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da bez njega nije mogla da pobedi!

RepublikaFoto: printscreen
Lepi Mić pričao je o Nadici!

Bivši zadrugari Miljana Kulić i Lepi Mića gostovali su danas u emisiji "Narod pita" gde su govorili o drugim zadrugarima, ali i njihovom ponašanju.

Lepi Mića dotakao se tada i pobede Nadice Zeljković, majke Kije Kockar.

- Nemam šta ja da budem zadovoljan ili ne, pobedio je neko kome je narod dao poverenje, ko se borio za pravu stvar. A da li je ta osoba legitimna, to je sada druga stvar. Nadica je u svim tim stvarima uživala i narod je sve prepoznao. Ali su mnogi to radili, pa niko nije primetio. Ponavljam, ja sam taj koji je to rekao za nominacijama, pa je ona krenula u ofanzivu, tu sam dao vetar u leđa Nadici, zato sam ja negde ljut - odgovorio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Željko

24.07.2021 05:28

Previše se pravi važan i bitan. Pobedila je Nadica sa svojim osmehom. Uvek je osmeh na njenom licu. Koja druga osoba se sa osmehom obraćala za crnim stolom? Svi žele svađom da pobede

Odgovori 13 1
Milena

24.07.2021 05:46

Mislim da je Przulj prolupao kso i Miljana mi koji smo glasali za Nadicu zasluzni smo a ne on moze da prica do mile volje !

Odgovori 15 1
Zana

24.07.2021 19:01

Sta je ona zena pokazala da bi pobedila ? N I S T A. Prikazala samo kako moralise Sa, a ona u proslosti dobila dete sa ozenjenim covekom koji se NIKADA nije razveo od svoje zene. I , to je dovoljno da pobedi ? Svasta!

Odgovori 1 10
Zana

25.07.2021 08:03

Przulj je C A R. CAR Je ZADRUGE : 1,2,3, 4.... Sve sto je rekao , u pravu je 100%. Ucinak Nadice u Zadruzi 4 je nula u odnosu na : Przulja, Djedovica , Misela , Rialdu , Sandru....