(FOTO) JANJUŠU NEĆE BITI DOBRO: Maja otišla u Crnu Goru, odmah se SKINULA u bazenu i oduzimala dah vrelim plesom!

Autor:

Zadruga

23.07.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momcima se zavrtelo u glavi, a ona je u društvu Anje Todorović napravila pravu žurku na bazenu.

Foto: instagram.com
Maja i Anja na bazenu prave haos

Zadrugarka Maja Marinković odlučila je da vrele letnje dane provede na crnogorskom primorju, a ona se samo pridružila nekadašnjoj cimerki Anji Todorović

Njih dve su se našle u Crnoj Gori, pa su odmah odlučile da momcima pomute um, te su se skinule u izazovne kupaće kostime i otišla pravo na bazen. Maja i Anja su igrale uz hitove na bazenu, a sve vreme su uvijale svojim izvajanim telima. 

Foto: instagram.com
Maja igra na bazenu

Nakon ljubavnih brodoloma, Maja i Anja su odlučile da vrele dane provode bez momaka, pa kako smo saznali, Jovan Cvijević Cvele se vratio za Beograd kako bi nastavio sa svojim biznisom. Maja i Anja su bile vrlo bliske tokom trajanja rijalitija, tako da ovo letnje druženje je sasvim bilo očekivano, a čak su i u nekoliko navrata pričale o ovim događajima.

Ostaje nam da vidimo da li će još neka zadrugarka da im se pridruži ili su njih dve dovoljno da voda u bazenu proključa.

Foto: instagram.com
Anja i Maja igraju u bazenu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading