MILJANA PSIHIČKI PUKLA, ODREKLA SE DETETA U KORIST MARINKOVIĆA: Odlučila se na drastičan potez zbog STRAVIČNE SITUACIJE, A EVO KAD SE MALI ŽELJKO SELI!

Autor:

Zadruga

23.07.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana se odrekla deteta!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Saznavši da je Miljana nudila dete Ivanu, Marija koja uglavnom brine o detetu bila je van sebe:

- Marija je bila van sebe kad je čula šta je Ivan izjavio, odmah je napala Miljanu. Vikala je kako svi hoće da je iskoriste i da joj uzmu novac, kako ju je Zola više puta prevario, kako će to i sada biti slučaj sa Ivanom i kako im dete nije igračka - otkriva izvor i dodaje:

- Naljutila se Marija i to sa razlogom. Ona brine o Željku, svaki dan je sa njim, a po onome što je Ivan izjavio ispada kao da dete čuva samo Miljana, kako je ona od toga odustala. Dok su svi po rijalitijima ona je posvećena Željku, trenutno se leči, brine o porodici, o Miljani i njenom ponašanju, svega joj je dosta!

Podsetimo, Ivan je izjavio da ne razume Miljanino ponašanje, i kako će oko deteta morati da se uključe socijalni radnici:

- Znam da su Marija i Siniša loše, ali mi ona nije jasna. Ona sada hoće da meni da dete. Rekla mi je evo ga tebi, ja ne mogu, nisam sposobna sama da ga čuvam, nemam uslova, nisam psihički stabilna, a mama i tata su mi bolesni. Nudi mi dete kao sapun, a posle kaže šalila sam se. Ovih dana idem za Leskovac pa ću da odem i u Niš. Mnogo mi je žao zbog Siniše i Marije, oni su divni ljudi, ja sam sa njima u kontaktu. Nisam siguran koliko je dobro za Željka da se sada preseli odjednom kod mene, tu će morati i socijalni radnici da se uključe, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žarko

23.07.2021 07:54

Miljana je stvarno potpuno pukla.

Odgovori 20 0
Milena

23.07.2021 16:31

@Žarko - Ali odavno;)