(VIDEO) MAMA ME ZOVE IDIOTE: Isplivao snimak iz Zadruge o porodici Kulić, Miljana priznala ZASTRAŠUJUĆU ISTINU o vređanju Marije i Siniše!

Autor:

Zadruga

22.07.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije mogla da izdrži, pa je priznala zadrugaru ono što joj je na srcu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Miljana

Rijaliti zvezda i trećeplasirana zadrugarka Miljana Kulić zbog svojih urnebesnih trenutaka mnogima je jedan od omiljenih igrača ovog formata zabave za ljude, a sada je isplivao snimak koji će vas sigurno dovesti do suza.

Naime, poznato je da porodični odnosi u porodici Kulić varijaju, što bi Miljana rekla ,,od kuku do lele" i da su konstantne svađe svakako prisutne, što smo mogli da vidimo i tokom njihovog boravka pred kamerama u rijalitiju Zadruga. 

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Porodica Kulić

Miljana je svojevremeno imala nekoliko sukoba sa Marijom Kulić, tokom koje je imala potresnu ispovest o tome da je uvek bila ponižavana u porodici, dok su njene sestre Tijana i Ana hvaljene na sva usta. Na Instagramu se pojavio snimak iz rijalitija Zadruge 3, a Miljana je u razgovoru sa Nikolom Orozovićem otkrila kako je roditelji Siniša i Marija zovu.

Mama me zove ,,idiote, stoko, kretenu, đubre povkareno", tata me zove ,,Miko"- ispričala je Miljana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by balkan_mood (@balkan_mood)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading