(FOTO) BRUTALNO JE POKLOPIO: Đedoviću niko ne može da stane na put, OŠTRO ODGOVORIO PAULI!

Autor:

Zadruga

21.07.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović oštro odgovorio Pauli na intervju u kom ga je isprozivala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović

Paula Hublin u intervjuu koji je dala za naš portal otkrila je šta misli o zadrugarima sa kojima je provela deset meseci, te šta je shvatila po izlasku iz rijalitija, ali i koje joj je mišljenje o Đedoviću sa kojim je i u kući imala konflikte, a sada se i on oglasio i prokomentarisao Paulino viđenje njega.

- Đedović me je najviše vređao i pravio najviše spletki, to sam videla kada sam izašla. Njegov način komunikacije, njegovo ponašanje i njegove reči ja ne mogu da razumem, takve stvari nikada ne bih mogla da uradim, da napravim takve spletke - rekla je Paula.

RepublikaFoto: Republika.rs
Paula Hublin o Marku Đedoviću

Marko Đedović kao što nikome ne ostaje dužan, nije ostao ni njoj, pa joj je javno, putem svog Instagram profila odgovorio na sve ono što je izgovorila.

- Da li si videla klip u kome pričaš i vrlo precizno opisuješ kakvu zadnjicu ima tvoj tata, pošto ti je to bila jedna od tema? Sa takvima se Bog posprdao, pa što ne bi i Đedović. A o ljigavštini nećemo da pričamo, tvoj tata i ti ste prišli meni da se slikate - napisao je Marko na svom profilu.

Foto: printscreen/instagram.com/marko_djedovic_
Đedovićev odgovor Pauli

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

26.07.2021 13:52

Ajde bre Djedovicu, gori si nego sto tracara. Dosadan si vise. Imas li ti svoj privatni zivot???????