(VIDEO) PAULA REŠILA DA POKRENE RAT, OPLELA PO ZADRUGARIMA: Đedović je ljigav, Nadica namazana, a tek da vidite šta je rekla o TARI!

Autor: Republika.rs/Anđelija Grujić

Zadruga

21.07.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je potpuno iskrena!

RepublikaFoto: Republika.rs
Otkrila je sve o učešću u rijalitiju!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Paula Hublin  zauzela je 20. mesto u ovom šou. 

Ovih dana mnogo se piše o njoj i njenom odnosu sa reperom Vukom Mobom, koji je takođe učestvovao u popularnom rijalitiju. Iskoristili smo poslednji trenutak pred njen odlazak u Hrvatsku da porazgovaramo sa njom o Vuku, ali i o mnogim učesnicima zadruge, pa između ostalog i o njenoj vezi sa Franom, Tomovićem i Tomom Panićem.

Paula je ovom prilikom komentarisala i odnos sa Markom Đedovićem, za koga nije imala lepe reči:

- Đedović me je najviše vređao i pravio najviše spletki, to sam videla kada sam izašla. Njegov način komunikacije, njegovo ponašanje i njegove reči ja ne mogu da razumem, takve stvari nikada ne bih mogla da uradim, da napravim takve spletke.

RepublikaFoto: Republika
Čini se da joj je Nadica, uprkos ne baš lepim rečima, posebno draga!

Najviše nas je iznenadila kada se dotakla Nadicine pobede, pri čemu je za Kijinu majku rekla da je namazana svim mogućim bojama.

- Takvu ženu nisam nikada upoznala, opasan je provokator, namazana svim mogućim bojama, ali je jako kul. Ona je dobra žena i vredna. Što se tiče njene pobede, ja sam to stvarno očekivala- objasnila nam je Paula.

Naravno, zanimalo nas je i kako bi komentarisala Taru, sa kojom je imala odnos koji ide od ljubavi do mržnje, ali na tu temu Paula nije htela da da izjavu, a ako pogledate video na početku teksta, shvatićete da o Tari definitivno nema pozitivno mišljenje. Osim toga u videu možete naći sve što je moglo da vas zanima o ovoj zadrugarki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srđan

22.07.2021 06:33

Nemoralna se polako izdaje kaakva je.

MladenBg

22.07.2021 10:26

Odvratna je, nema veze sto je lepa i talentovana.