(FOTO) UGRIZAO ME VAMPIR: Ona sa svojim robom ulazi u ZADRUGU 5!

Autor: Republika.rs

Zadruga

21.07.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila je da uđe u rijaliti!

RepublikaFoto: TV Pink
I ona će biti tu!

Dizajnerka i rijaliti učesnica iz Hrvatske Olja Einfalt Mihovilović koja se pojavljivala u emisija "Ljubav je na selu" i "Večera za pet na selu" otkrila je da je u pregovorila za ulazak u Zadrugu 5.

Popularna dizajnerka nedavno je posetila Beograd, ali, kako prenosi "Mondo", nije htela da otkriva pravi razlog dolaska. Sada se zna da Olja razmatra ulazak u rijaliti, a i da planira još jednom da poseti našu prestonicu ne bi li se sa produkcijom dogovorila oko finansija, a kako se piše boravak zvezda u "Zadruzi" plaća se između 300 do 5.000 evra nedeljno.

Ako sve ispadne kako treba, Olja će sa sobom će u šou voditi svog roba Kikija, ali više detalja nije htela da otkrije. Najveću medijsku pažnju ova dizajnerka je dobila kada je u emisiji "Večera za pet na selu" rekla da će svojim gostima za večeru poslužiti krv.

 

 

Ovakva njena izjava potiče od činjenice da je Olja, praktično preko noći, 2020. godine na svoj rođendan 11. marta, rešila da postane vampirica:

 

- Okolina me je stalno sputavala i upućivala na moje godine i pojedine obrasce ponašanja koji idu ili ne idu u skladu s mojim godinama. Odlučila sam da stanem na kraj tome i postanem vampirica. Ugrizao me vampir, rođena sam u 14. veku i živeću ću večno.

Da je vampirica pokušava da promoviše i činjenicom da svuda piše da ima 37 godina, ali je prava istina da je dizajnerka rođena 1963. godine, što bi značilo da je u martu proslavila 58. rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladica

21.07.2021 14:16

Onda ona ne može da spava sa zadrugarima u istoj prostoriji. Može sve da ih ugrize.