(FOTO) POMIRENJE NA POMOLU? Tara i Ša rešili da smire strasti, DOKAZI JASNI!

Autor:

Zadruga

20.07.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara i ša ne prestaju da iznenađuju, posvađali se i raskinuli, ali izgleda da se stvari menjaju.

RepublikaFoto: printscreen
Ša i Tara

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov poslednjih godinu dana su u žiži javnosti zbog svog učešća u rijalitiju ''Zadruga'' u kom su ujedno i započeli svoj emotivni odnos dok je Ša još uvek bio zvanično u braku.

Pratili su ih razni skandali, ''hipotetička pitanja'', javni raskidi, pa pomirenja, a onda upoznavanje sa porodicom i još jedan raskid, obrisane slike, skidanje sa liste prijatelja na društvenim mrežama i taman kada je sve vodilo ka tome da je definitivno kraj, oni nas iznenade.

Foto: instagram.com/tarasimov
Tara ponovo zapratila Ša

Naime, posle samo nekoliko dana, ako je verovati društvenoj mreži Instagram, golupčići su se vratili u gnezdo, tačnije na listu prijatelja. Tara je ponovo zapratila Aleksića, a da li je to korak ka pomirenju, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đole

20.07.2021 14:46

Ponašaju se kao da su u Zadruzi. Svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje, svadja, pomirenje,.............