(FOTO) BORA UZ MAKARONU ZABORAVIO NA MILICU: Santana na JAHTI sa KONTROVERZNIM BIZNISMENIMA!

Autor:

Zadruga

20.07.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana uživa na moru, na Milicu ni ne misli, a prijatelji sa kojima je će mu sigurno pomoći da je još brže preboli.

RepublikaFoto: printscreen/pinktv
Bora Santana

Milica Kemez Bora Santana prolazili su kroz buran period tokom učešća u rijalitiju ''Zadruga'', a nakon izlaska rešili su da više ne budu u vezi, što ih nije sprečilo da nastave sa svojim raspavama, a jedna od mnogih ticala se Borinog odlaska u Budvu.

Naime, uprkos tome što mu je Milica jasno dala do znanja da joj smeta da ide tamo sam, Santana je ipak otišao sa prijateljima na odmor, a time se pohvalio i na svojim društvenim mrežama.

Bora je odmah objavio fotografije sa luksuzne jahte, gde planira neko vreme da provede sa prijateljima, a ono što je sve iznenadilo jeste to da su sa njim - biznismen Dejan Palić Makarona, kao i estradni menadžer i partner Sandre Afrike, Aleksandar Moskovljević Mikiša.

Foto: Instagram.com/borasantana
Bora sa prijateljima u Budvi

- Šta se desi u Budvi, ostaje u Budvi - rekla je Milica kada je saznala za Borin plan, čime je jasno stavila do znanja svima da zna na šta će se svesti to letovanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading