(FOTO) JANJUŠ SE PRVI PUT OGLASIO: Posle večere sa Anom Korać, zadrugar uputio JAVNO pretnju!

Autor:

Zadruga

18.07.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš se oglasio prvi put

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš već danima se nalazi u žiži javnosti zbog njegovog odnosa sa Majom Marinković, na koji je navodno stavljena tačka, iako se spekuliše da su oni ponovo zajedno i da se viđaju tajno.

Međutim, Janjuš je napravio potpuni preokret kada se pojavio na večeri sa bivšom intimnom prijateljicom Anom Korać, sa kojom je imao priču u prvoj sezoni rijalitija Zadruga. Maja se i dalje nije oglašavala na tu temu, ali on je ipak odlučio da učini taj korak. Iako nemam često priliku da Janjuša vidimo u nekim umotvorinama, te da uglavnom kači fotografije sa ćerkom Krunom Janjušević, sa kojom provodi najviše vremena, ovaj put je iznenadio sve.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Maja

Naime, na Instagramu Janjuš je objavio stori na kom je imao specifičan status, koji su mnogi protumačili kao otvorenu pretnju. 

Ako se igrate sa vatrom, možete da se opečete, ako nastavite možete da izgorite... Zato molim vas ne, ne, ne - napisao je Janjuš.

Foto: instagram.com
Janjušev status

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladica

18.07.2021 10:13

Ana njega ne vidi.

Ana

18.07.2021 19:29

ogromna budeliteni od 213 cm!