(VIDEO, FOTO) IVANA IZJAVILA TOMOVIĆU LJUBAV:Uživala kod njega na bazenima, a onda mu se zahvalila na poseban način!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

18.07.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana je na Instagramu objavila stori putem kog je Tomoviću izjavila ljubav.

RepublikaFoto: E-Stock, Instagram
Ivana uživa sa Tomovićem

Ivana Aleksić prethodnih dana bila je u Crnoj Gori, a bila je stacionirana kod Vladimira Tomovića, o čemu su svi mediji brujali. Poznato je da je Ivana kod Tomovića otišla nakon razvoda od Nenada Aleksića Ša, te da je reper zbog toga bio naročito besan i ljut na sad već bivšu suprugu, zbog čega ju je olajavao, a posle joj se izvinjavao.

Ivana nije krila da se pored Tomovića, ali i bazena koji su u njegovom vlasništvu oporavila, rehabilitovala od drame koja je trajala devet meseci i agonije kroz koju je prolazila. Redovno su kačili snimke i fotografije iz bazena, ali je za sada tom odmoru došao kraj.

Foto: instagram.com
Ivana izjavila ljubav Tomoviću preko storija

Tomović je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Ivana uživa u njegovom bazenu, na šta je ona odgovorila, te je postavila na svoj stori tu fotografiju i izjavila mu ljubav. Naime, bivša repeperova supruga stavila je narandžasto srce pored Vladinog imena.

Foto: printscreen

Tomović uživa sa Ivanom!

Ivana Aleksić odlučila je da ovo leto provede u Crnoj Gori, pa se upustila u avanturu kod Vladimira Tomovića na bazenu. Ivana je vrele letnje dane posvetila Tomoviću i zajedničkom društvu, a tu je bio i njegov rođeni brat Vladan Tomović, koji se već od ranije zna sa njom. Oni su na Instagramu okačili fotografiju, koja je u sekundi postala viralna, a na njoj se vidi koliko Ivana i Tomović uživaju na bazenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tara i Ša u zanosu strasti

Komentari (0)

Loading