IMAĆEMO BEBU NAJLEPŠU NA SVETU: Isplivali EKSPLICITNI detalji i fotka Frana Pujasa iz kreveta Anđele Veštice, starleta ga uništila dokazima!

Autor:

Zadruga

17.07.2021

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz besa je odlučila da mu se osveti, pa je obelodanila sve detalji njihovog viđenja.

Foto: printscreen/RTVPink
Fran i Anđela

Starleta Anđela Veštica objavila je fotografiju na Instagram profilu bivšeg zadrugara Frana Pujasa iz kreveta, a zbog poruke koju mu je ostavila šokirala je sve pratioce.

Naime, poznato je da je Anđela došla na finale Zadruge 4 kako bi podržala Frana, ističući da joj Paula Hublin nije prepreka, što je i dokazala, budući da ga je primila u svoj krevet, bez ikakvih problema. Međutim, ono što je Anđelu iznerviralo jeste to na koji način je Fran pričao o njoj u emisiji ,,Narod pita".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Fran i Paula

Anđela je okačila na Instagram storiju Franovu fotografiju iz njenog kreveta, a onda mu se obratila brutalnim rečima.

- Jedi g*vna Pujas, gora sam ti ja nego hrvatska poternica i svi zajedno. Imaćemo bebu najlepšu na svetu, tralala - napisala je Anđela.

Foto: instagram.com
Aneđal o Franu

Odmah potom Anđela je objavila snimak na kom se direktno obratila Franu i tom prilikom iznela njenu verziju priče o njihovom viđenju.

- Zamisli budalu koja će stvarno da poveruje da sam se ja tebi javila prva i da sam prva tražila da se vidimo. Ne kažem da sam te odbila, pristala sam jer si intersentan. Jedna stvar za koju mogu da te pohvalim da stvarno dobro je*eš. Ušao si u auto da uzmeš rizle, nemoj da izvadim snimak kako nisi znao da izađeš iz auta koliko si se naduvao. Nemoj da ti dođem tamo u Šimanovce da obrišem patos sa tobom - poručila je Anđela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

17.07.2021 13:21

Koja je ovo prostakusa ? Nekada su takve sisali ili katranisali i lepili perjem.

Odgovori 11 1
Realno

18.07.2021 07:19

Hahahaha kakav mali , ljigavi , jazavac ?