(FOTO) POKAZAO KAKVU RIBU ŠETA: Bivši zadrugar nakon TEŠKE BOLESTI prvi put u JAVNOSTI sa devojkom!

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

14.07.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar, Milan Petković pojavio se na žurki u Beloj kući pojavio sa zgodnom cicom , a izgleda da mu je upravo ona lek posle velikih zdravstvenih problema.

Foto: instagram.com/milanpetkovic_official
Milan Petković

Pinkova zvezda, pevač i bivši zadrugar Milan Petković napravio je potpuni preokret kada je njegov život u pitanju, a svima je promaklo da se na finalnoj žurki povodom kraja Zadruge pojavio sa prezgodnom i prelepom devojkom.


Naime, Milan je poznat kao vrsan pevač, a o njegovom talentu govore njegove pesme i nastupi, kao i reči njegovih kolega koji ga uvek ističu kao jedan od najjačih muških vojala kod nas.

Međutim, o njegovom životu se malo zna, a nedavno se našao u velikom zdrastvenom problemu, koji je uspeo da prevaziđe, ali se i dalje bori. No, Petković tokom boravka u rijalitiju Zadruga uvek je nailazio na zle komentare da je previše mršav, mnogi su ga omalovažavali na konto fizičkog izgleda. Nije se isticao po ljubavnim aferama, tada isticajući da je došao da se promoviše kao pevač, a učešćem u rijalitiju opravdao je svoje zanimanje, bez da je napravio veliki skandal, što njegovi nastupi i angažmani govore u prilog.
Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Milan Petković sa novom devojkom

Milan je odlučio da svima zapuši usta, te se na žurki pojavio sa prezgodom cicom, sa kojom je stupio u ljubavnu romansu. Petković je pozirao sa vatrenom crnkom, koja je fotografima, ali i prisutnim momcima na žurki oduzimala dah. Ljubomorni pogledi nisu izostajali, a pevač je sve vreme uživao pored svoje voljene, koju je tek sada prikazao javnosti.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Milan Petković nakon zdravstvenih problema nikad srećniji

Podsetimo, ovo je prvi put da se Milan pojavio pred kamerama i fotografima sa devojkom, a definitivno je izabrao pravo vreme za to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading