IZAŠAO IZ ZADRUGE BEZ DINARA: Čorba progovorio o GUBITKU HONORARA i odnosu sa Kristijanom!

Autor:

Zadruga

12.07.2021

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čorba progovorio o gubitku honorara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Janković

Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović uživaju u ljubavi nakon završetka rijaliti programa "Zadruga". Čorba je otkrio u kakvim je sada odnosima sa Kristijanom Golubovićem i da li se kaje što je zbog sukoba između Kristijana i obezbeđenja kažnjen pozamašnom sumom novca.

- Odbrojavali smo dane. Jako nas lepe uspomene vežu za ovu kuću i na sve ono što smo doživeli ovde, ali treba nam odmora od svega.

Kako je porodica reagovala na vaše učešće?

- Na početku nisu bili nešto za to, ali sada kada sam izašla vidim da su baš prezadovoljni. Za sada su zadovoljni zetom, imaju male zamerke, ali su zadovoljni - rekla  je Teodora.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Teodora Bilanović i Čorba

Bio si kažnjen kada si se upleo u sukob između Kristijana i obezbeđenja. Da li si uspeo nešto da zaradiš u rijalitiju?

- Uspeo sam da zaradim nulu. Izašao sam bez honorara, ali nisam očajan jer nosim mnogo lepa iskustva. Ovde sam se pokazao i kao kuvar i kao muzičar, osvojio sam devojku koju puno volim i koja me podržava u svemu, tako da mi nije krivo što sam izgubio jer znam da sam dosta toga dobrog ovde naučio i pokazao sam sebe. Promovisao sam srpske enklave na Kosovu u ovom formatu ovde i mnogo sam zadovoljan - rekao  je Čorba za Srbiju Danas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Kakav ti je odnos sa Kristijanom u spoljnom svetu?

- Videli smo se prve večeri kada sam izašao. Juče smo se ponovo videli. Ta dva dana između sam se posvetio malo sebi, malo smo se prošetali, udahnuli vazduh. Jako sam se loše osećao kada su ljudi krenuli sa svih strana, bio sam u konfuziji, ali sam sada prihvatio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

13.07.2021 14:34

Ti i muzika, kao Bog i šeširdžija Čoveče nepismeni, umišljeni muzičaru i švaleru, ja ne bih ti orah iz ruke uzela