(VIDEO) ŠA JE U ZABLUDI: Marko Đedović OTKRIO ZBOG ČEGA Tara NIJE SMELA ni večeras da se suoči sa njim!

Autor:

Zadruga

12.07.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko otkrio zbog čega Tara nije smela da dođe u emisiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša i Marko Đedović

Prvi put nakon završetka "Zadruge 4", Nenad Aleksić Ša i Marko Đedović suočiće se pred kamerama, u emisiji "Narod pita", čiji je domaćin Milan Milošević. Iako je trebalo da im se pridruži i Tara Simov, ona večeras nije želela da prisustvuje emisiji.

- Tara ne može da pogleda istinu u oči, mislim da se nikada nećemo sresti pred kamerama, može ona sa Nenadom da priča, da vrti ovo ili ono, ali mene kad pogleda u oči, mi znamo šta je istina. Pustila mi je poruku da se vidimo i razgovaramo, ali sam joj ja rekao da to možemo u prisustvu treće osobe, da čuje sve ono što bismo rekli jedno drugom. Ja znam da gledaoci znaju šta je istina i ko priča istinu, ona mi je rekla da je ne interesuje rijaliti. Tara ga (Ša) drži i dalje u zabludi - otkrio je Đedović na samom početku

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović

Detljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MladenBg

13.07.2021 06:03

Sta briga ovu torokusu Djedovica sa kim ce Sha da bude? Sto se on ne bavi sobom, nego se dovukao u emisiju, borac za istinu... da ispravlja krive Drine. Dobro Djedovica, da cujemo tvoju emocionalnu istinu. Meni bi to bilo interesantnije, ovoga smo se vec nagledali i naslusali, necemo i posle zavrsetka Zadruge. Gde je tebi "devojka"?

Đoka

14.07.2021 08:53

Voleće ga Tara dok bude imao para. Pa da proda stanove za njene prohteve nove.