(VIDEO, FOTO) EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Tara POBESNELA zbog reperove poruke za Ivanu! Nakon raskida sa njom, Ša je bivšoj ostavio ŠOK STIH!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

13.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon toliko meseci burne veze, Tara i Ša nastavljaju da se prepiru.

RepublikaFoto: Republika.rs
Tara i Ša

Ljubavni par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša preživeli su sve napete situacije kako u rijalitiju Zadruga 4, tako i van njega. I dok se dugo spekulisalo da li će se njih dvoje pomiriti nakon što on bude izašao iz rijalitija, odlučili su da pokažu koliko je njihova ljubav jaka, pa se definitivno ne odvajaju.

Međutim, nakon 10 meseci žestoke borbe za ljubav, Tara i Ša su se našli na žurki povodom kraja Zadruge, gde su se zajedno pojavili pred medijima, kamerama i tom prilikom su pozirali i ljubili se.

Tara i Ša su se nekoliko puta posvađali tokom večeri zbog njenog problema sa bivšim dečkom Matejom Matijevićem, a potom i zbog razgvora sa Markom Đedovićem. Međutim, to nije sve, njih dvoje su se pokačili i zbog poruke koju je Ša ostavio za bivšu suprugu Ivanu Aleksić, koju je urezao na crnom stolu.

RepublikaFoto: Republika.rs/O.Bogdanović
Nenadova poruka za Taru

Tara nije znala za ovaj gest, a kada je ugledala, šokirala se. Iako se svuda okolo nalaze ljubavni ispadi Tare i Ša, zadrugarku je ipak isterala iz takta reperova poruka za bivšu suprugu koja je glasila ,,Mrzi me Ivv" i pored toga nacrtan tužan smajli i srce.

RepublikaFoto: Republika.rs/O.Bogdanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading