ŠOKANTNO! Kristijan Golubović otkrio dugo čuvanu TAJNU: DEVOJKA JE UBILA ČOVEKA ZBOG MENE!

Autor:

Zadruga

12.07.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović otkrio nepoznate detalje iz svog života, pa šokirao izjavom da je za njega devojka ubila čoveka.

Foto: printskreen/kurirtv
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović otkrio je detalje iz života za koje niko nije znao u jednoj od emisija, a najpre je otkrio da mu je žao što je suprugu Ivanu prevario i to javno, u rijalitiju, a zatim otkrio da je jedna devojka zbog njega ubila čoveka, prenosi Kurir.

- Ivana je u pravom smislu dama. tražila je život i dobila je prelepu zajednicu. Jednostavno nije umela sa mnom, trebalo je da zna da sam ja godinama kinjen i zatvaran... Ako sam već pristao da budem privržen njoj i ćerki da bar treba da mi da normalan seks, a bio je ispod normalnog. Bio je samo po potrebi, mojoj, njoj je to bilo nepristojno, neuredno, osećala je sram... Takav je tip žene. Smatrala je da to što radi sa mnom nije svrha užitka, već pravljenja dece - pričao je.

Voditeljka ga je potom upitala da li može da otkrije šta su sve žene radile za njega i njegovu ljubav, a on je šokirao pričom:

Foto: printskreen/kurirtv
Ispovest Kristijana Golubovića

- Smem da kažem da je jedna za mene ubila čoveka, stvarno. Ne bih da pričam o njoj... Nije ubila za mene, nego zbog mene. Odležala je to. Taj čovek je mene cinkario, bio je zlonameran... Ona je bila moja najbolja drugarica. Bila je i jedna njena drugarica koja mi je dala 200.000 maraka, srela me dok sam bio u bekstvu, pitala me da li hoću 500.000 maraka, švajcarskih franaka ili odmah 200.000. Uslov je bio da budem sa njom. Ja kad sam izručio one pare, mi nismo verovali, mislili smo da je falš. Trpaj one pare u pancir, beži u bjeljinu. Ja sam video da je ona narkomanka postala u međuvremenu. Ja sam rekao: 'Znaš šta ja pare mogu da ti vratim, al' sa tobom da budem ne mogu, ti si narkomanka' - ispričao je Kristijan.

Foto: printskreen/kurirtv
Kristijan Golubović o prevari koju je napravio

- Najviše u životu sam prevario Ivanu, nikad u životu nisam tako javno prevario ženu... - zaključio je Golubović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

12.07.2021 19:44

Čoveče, ti kao da imaš 3 godine,alooooo ne laži više i ne izmišljaj!!!

Van Halen

13.07.2021 06:14

Kakav masni lazov! Lovacke price... ha ha ha .... jos samo da smo mi ovce pa da zablejimo. Ko slusa ovog vise?

Sale

28.07.2021 12:02

Debilu shvati bar jednom u životu da se novinari sprdaju sa tobom.