RAZOČARANA SAM U SVE: Miljana Kulić neće ići na žurku povodom finala, otkrila razlog i BOLNU ISTINU: OVO ŠTO ME JE SAČEKALO JE STRAŠNO!

Autor:

Zadruga

11.07.2021

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije mogla ni da sanja šta će je sačekati po izlasku iz rijalitija, a sada je donela odluku kojoj se niko nije nadao, neće doći na završnu žurku povodom finala ''Zadruge 4'', a otkrila je i razlog ove odluke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Miljana Kulić prvi put večeras neće doći na žurku povodom finala "Zadruge 4", a sada je otkrila razlog njene odluke koju niko nije očekivao, prenosi Kurir.

- Razlog zbog kog ne dolazim je razočaranje. Jako sam se razočarala u sve posle finala. Nisam ni znala koliko je mojim roditeljima zdravstveno stanje loše, prosto ne mogu da dođem zbog svega toga. Meni unutra nisu rekli istinu,ovo što me sačekalo je strašno - rekla je Miljana.

Miljana je veoma emotivno podnela izlazak iz rijalitija, a na finalu je otkrila i svoje neostvarene želje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Meni se nije ostvarila želja, ja sam otišla drugim putem. Maštala sam o tome da budem pravnik, advokat, ali kad sam videla da ne može pravda da se istera, onda sam želela medicinu da upišem. Nisam želela da se udam za pevača, bila sam tri godine u vezi i uopšte mi se nije svideo taj način života. Volela bih da se udam za nekog akademskog građanina, koji je završio fakultet- rekla je ona kroz suze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milena

11.07.2021 21:09

Jadnice, pa ko ćete tako ludu bezobraznu nevaspitanu????

Jelena

12.07.2021 06:29

@Milena - Niko je neće.

cica

12.07.2021 05:29

Evo sve čekaju u redu da te zaprose