(FOTO) SMRADOVI, NISTE USPELI: Misica i Karić osuli po zadrugarima, pa otkrili dali su kod Osmana proveli NOĆ!

Autor:

Zadruga

11.07.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić otkrili gde kako su i gde proveli prvu noć van Bele kuće, a onda osuli po zadrugarima.

Foto: printscreen/pinktv
Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević dali su prvi intervju nakon finalne večeri, a ovaj par je otkrio kakvi su njihovi utisci po izlasku, misljenja roditelja, ali i ko je sve uticao na njihovu vezu u Beloj kući i da li će ostati dobri sa nekim od zadrugara.

Naime, njih dvoje su rekli da su umorni, ali da i nisu spavali zajedno kako se spekulisalo jer su želeli da budu sa porodicama nakon više meseci razdvojenosti.

- Dobro smo, umorno malo, nismo spavali zajedno, malo smo se razdvojili, želeli smo da budemo sa porodicama, ali to ne znači da nećemo opet biti zajedno. Osman stoji pri tome da sve najlepše ima da kaže za Jovanu, svašta mi je ispričao, drago mi je da smo zajedno i da se držimo i da ništa ne može da nas rastavi. Niste uspeli jer ste smradovi - rekao je Stefan, a onda dodali ko je sve uticao na njihov odnos, te šta su shvatili o ostalim zadrugarima.

Foto: printscreen/pinktv
Stefan i Jovana o svojoj ljubavi

- Svi su uticali na naš odnos. Videli smo klipove ko nam želi dobro, ko nam želi loše, ko nas tapše po ramenu, a misli loše. Bitka je izgubljena ali ne i rat. Ja neću ni sa kim ostati u kontaktu. Mi smo dozvolili sebi da budemo iskreni, da transparentno rešavamo neke stvari. Ovo je naša pobeda, ja sam zadovoljna svojim plasmanom, ali volela bih da se vratim na 24 sata ovde sa tim zadrugarima, kivna sam na sve. Nismo verovali da je sve to tako kako vidimo. Naša ljubav je lepa i prelepa stvar, a ne kako smo ovde doživeli. Moji podržavaju njega, svi smo srećni i zajedno na okupu, naša porodica je stajala zajedno - rekla je Jovana, prenosi Pink.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljubica

11.07.2021 15:45

Dušicin stajling kao da je Anabela radila

Čavka

12.07.2021 16:22

@Ljubica - Da, vrlo je loš stajling.

Lj

11.07.2021 15:53

Stefana uvek otac ukopa, zato je uvek loše plasiran