SINIŠA KULIĆ NA SAMRTI: Miljani će ovo saznanje teško pasti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljanu Kulić večeras će sačekati loše vesti!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka Miljana Kulić moralna je pobednica "Zadruge 4" jer je, uprkos bolesti roditelja Marije i Siniše Kulić, izgurala do superfinala, uz veliku podršku i zalaganje majke, koja je od ćerke, ali i medija, krila pravo stanje kod kuće. Ona je u prvi plan isticala svoje lečenje i terapije, koje i nisu baš urodile plodom koliko se očekivalo, javno je govorila o tome kako joj se stanje pogoršava, naglašavajući da se Siniša dobro drži, dok je, zapravo, njen suprug bio u mnogo gorem stanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Siniša je bukvalno na samrti i molili su boga samo da se završi finale. Dogovorili su se da Miljani ne govore da je pao na postelju i da joj pomognu da ostane do kraja u rijalitiju. Zato je Marija i nedavno skupila svu snagu kada se pojavila u "Karaoke obračunu" da bi njena ćerka poverovala da je sve u redu i stisla zube da se bori dalje. Bolest roditelja se na Kulićevu odrazila u svakom smislu. Njeno ponašanje se u velikoj meri promenilo, oslabila je dosta i svaki njen potez počeo je da bude promišljen u smislu da igra rijaliti da bi ostala do kraja. U tome je i uspela - otkriva izvor blizak Kulićima i ističe:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Ne smem ni da pomislim kako će Miksi reagovati kad se suoči s istinom. Njoj je sada više nego ikad potrebna pomoć i mislim da bi svi trebalo da joj je pruže. Marija daje sve od sebe da ona zaradi novac za nju i dete jer posle ovog što ih je snašlo i sama više ne može da zna koliko će moći da joj se nađu, kao što su uvek do sada uskakali za sve što treba oko deteta. Miljana, koja ni u jednoj od prethodnih sezona nije uspela da se domogne trona, iako se u svakoj visoko plasirala i ostajala u do same završnice, više nego ikad je ove godine zaslužila tu pobedu. Mada, ona je svakako moralni pobednik!

Inače, Nišlijka je u "Zadruzi 4" bukvalno prošla kroz pakao, počevši od njene toksične veze sa Lazarom Čolićem Zolom, s kojim je pred kamerama ostala u drugom stanju i odlučila da prekine trudnoću, do saznanja da su joj roditelji teško bolesni i psihičkih lomova, koji su je doveli do toga da se u jednom trenutku i ošiša do glave. Međutim, usled svega, ipak je uspela da se sabere, počne da kontroliše psihičko i fizičko stanje i istraje do finala.

BONUS VIDEO: 

Sanja Stanković GRCALA U SUZAMA zbog oca, pa otkrila sve o Anđelu i da li Matoru čeka TUŽBA!

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

10.07.2021 20:09

Eto kolike su budale, zarad novca, umesto da je ispalai provele sve moguće dane sa ocem, oni čekaju da pobedi, da uzme pare, nema veze što on umire??? UŽAS!!!

Odgovori 10 1