(VIDEO) ERMINA PAŠOVIĆ OTKRILA SVE DUGO SKRIVANE TAJNE ZADRUGE: Šokiraćete kad saznate ko je POBEDNIK OVE SEZONE, OVO NI NAJMANJE NISTE OČEKIVALI!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

10.07.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina raskrinkala sve zadrugara, pa je onda usledio šok obrt!

RepublikaFoto: Republika
Ermina otkriva šokantne tajne Zadruge!

Bivša zadrugarka i pevačica Ermina Pašović odlučila je da nakon izlaska iz rijalitija Zadruga4 podeli sa nama njene utiske, imperije, ali i otkrije tajne koje je čuvala za sebe. Kako je bila umešana u dosta afera, skandala i žestokih obračuna zadrugarka, mi smo odlučili da krenemo ispočetka sa njom.

Iako je poznajemo od prošle sezone, kada je važila za fana rijalitija, te su je prozivali da je sluga Đoganijevih, ove godine smo upoznali potpuno novu Erminu, te nam je ona ispričala iz svog ugla šta je ono što se ove sezone promenilo i šta smo mogli da vidimo od nje.

- Ja sam imala čast da uđem u rijaliti, da uđem u superfinale, meni je dosta. Ko želi to da doživi, neka doživi, ali za mene je dovoljno. Iskreno, ja sam dobila samo pohvale da sam mnogo bolja bila nego prošle godine, trudila sam se da budem u svakoj priči, da budem obaveštena o svakom koraku, da umešam svoje prstiće. Smatram da nisam imala nijednu svoju priču, više sam bila sa Đedovićem i Mićom rame uz rame - govori Ermina, pa je potom prokomentarisala i odnos Jovane i Karića:

RepublikaFoto: Republika

- Na početku nisam bila protiv Karića, sada da. Ja sam imala prvi konflikt, fizički gde je ona nasrnula na mene, kada sam ja rekla da postoji slika njena sa jednim muškarcem, onda smo spustile loptu, ona je jako inteligentna, lepa, zgodna... Mene je nerviralo što ona nikada nije htela da prizna ništa, ona je govorila kako ju je Tomović maltretirao, da mene neko maltretira sa čokoladama i parfemima, i ja bih volela tako. Ja sam ispratila celu situaciju, ona je njemu ulazila u krevet, tu sam ja videla da nešto nije u redu. Kada je Karić ušao, odmaj je počelo to, taj Luka sa kojim je htela decu, nema ga više, pa kao da nije mogla da mu pređe preko kreveta, a ona je po Šašićki poslala 13 januara poruku ,,Luka, volim te". Ja sam ga pitala u kupatilu jednom da li se sprda ili je ozbiljno, on je rekao da je ozbiljno, pa smo se dogovorili da je ne napadam. Ona je večito svaku temu preokretala u svoju korist, mnogo laže. Ja u životu nisam upoznala onakvog lažova, njoj da pustiš dokaz, ona bi rekla da to nije ona, da je to njena sestra bliznakinja - rekla je Ermina, pa dodala:

Foto: Republika

- Nikako se ne mogu porediti, Šopićka je nebo, ova je dno, takođe i sa Ivom se ne može porediti, Iva daleko, nije ni 1% lažov kao što je misica, kad ja to kažem, onda znajte koliko je sati. Čim se završi, ona će biti ostavljena, kada Stefan bude sve to video, on se kleo da ako bude video klip da ulazi Tomoviću u krevet, da će raskinuti, oboje smo videli, ništa se nije desilo, nisam navikla da je Stefan počeo da mulja, da ima teorije zavere, sada se pitam ko je Stefan Karić, onaj iz Zadruge 3 ili ovaj, on se tamo sad šepuri, i misli da je neki m*odnja, videćemo ko će biti kada se završi. Kada izađe ide štikla.

Upitali smo i Erminu da nam prokomentariše i otkrije da li postoji tajna iz Zadruge koju kada bi otkrila bi napravila potpuni haos među zadrugarima, a ona nas je odgovorom šokirala:

- Jednu? Znam više od jedne, ima dosta, ne bih da imenujem, nije nacija glupa. Ja iznesem neke stvari gde ja izvagam, to će napraviti neki haos, ali neće biti ugrožen životno, a ostalo je još jedan dan, ako sam do sada ćutala, i sad ću, a možda izađe i na videlo samo po sebi. Viećmo ko sa kim stoji, ko sa kim dolazi, da li su majke našle druge snajke, ili su očevi naći druge zetove Dosta se spekulisamo da li je Ermina zaljubljena, da li je našla svoju srodnu dušu u rijalitiju, mnoga imena su se tu provlačila, a onda sada otkriva i da li je osetila takvu vrstu emocije i prema kome.

- Ja? Jesam u Lepog Miću - bila je ironična Ermina, pa je nastavila: - Ne, šalim se! Nisam, ali po Mićinom jesam, on je tvrdio da sam zaljubljena u kenana, pa u Vuka, pa sam se družila sa Anđelom, kada sam napadala misicu, bila sam zaljubljena u Stefana Karića. Međutim, to nije sve, Pašovićeva nam je prokomentarisala i ostale zadrugare i ljubavne parove iz rijalitija, otkrila i da radi na jednom velikom projektu, da će nastaviti sa muzičkom karijerom, ali i ko odnosi pobedu u Zadruzi 4. - Po mom mišljenju Miljana će pobediti - izjavila je Ermina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković GRCALA U SUZAMA zbog oca, pa otkrila sve o Anđelu i da li Matoru čeka TUŽBA!

Komentari (1)

Loading
Milena

10.07.2021 14:28

Ti i muzika, ko Bog i šeširdžija!!!