(VIDEO) ČIM IZAĐEM IDEM DA TRAŽIM OPROST OD IVANE! Ša bez stida i SRAMA želi da mu žena PREĐE PREKO SVEGA!

Autor:

Zadruga

09.07.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša želi da traži oprost od Ivane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

Učesnici rijalitija "Zadruga 4" imali su prilike da se osvrnu na svoja učešća i prokomentarišu svoje greške koje su napravili pred kamerama.

Nenad Aleksić Ša priznao svoje najveće greške, a jedna od najvećih je što je prevario suprugu Ivanu sa Tarom Simov sa kojom je potom i raskinuo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

- Ja sam ovde napravio mnogo grešaka, nadam se da će mi porodica oprostiti. Što se Ivane tiče, žao mi je što sam izgovorio gluposti i laži, kada sam želeo da operem sebe. Što se Tare tiče, tu sam išao srcem, ne mogu da se kajem, verovatno bi se opet isto desilo, kad-tad, neke stvari ne možemo da vratimo. Samo mi je žao što sam povredio Ivanu i što sam joj napravio pakao od života, pokušaću da dobijem bar taj razgovor sa njom i neki oprost. Kajem se samo što sam u vezi sa Tarom dao 100%, a bio sam jedini koji voli u tom odnosu priznao je Ša.

Inače, mnogi gledaoci ne podržavaju njegovo ponašanje u rijalitiju, te su nakon ovog izlaganja osuli paljbu po njemu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Komentari..

"On ne zna za sramotu, ona žena slavi dan razvoda", "Hajde sabane, čim izađeš trčaćeš za Tarom", "Ne kaje se ovaj, on se samo pere po savetu Đedovića", glasili su samo neki od komentara ispod videa.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading