(FOTO) MNOGE ĆE BOLETI: Osman Karić se oglasio i najavio nikad brutalniju OSVETU?

Autor:

Zadruga

08.07.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman se oglasio

Kako se kraj Zadruge približio samom kraju, mnogi roditelji zadrugara su se uzburkali i sve vreme navijaju za svoju decu, što je sasvim legitimno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Sloba Radanović ekskluzivno o napadu na devojku u teretani

Poznato je da Osman Karić svog sina Stefana Karića podržava od samog početka, te da svaki dan možemo videti neku pesmu, sliku ili status za svogm naslednika, što je bio slučaj i ovaj put. Naime, Osman je na Instagramu objavio ovaj put svoju fotografiju, uz poruku podrške koju je uputio Stefanu.


- Još dana tri i bićemo zajedno mi. Još dana dve, e onda ću pričati ja. Mnogi će da se postide kada na storiju sebe vide, biće belaja, trpaću do j*ja. Mnoge će to da boli, jedno znajte da vas Oki voli. Stefan i Jovana do pebede - napisao je Osman.
Foto: instagram.com/karic_osman
Osman

Komentari (4)

Loading
Vasar Tastine

08.07.2021 15:45

Cime se bavi ovaj covek? Jel' on istureno odeljenje Ludarijuma? Svaka cast, toliko godina a mozak na nivou deteta.

Odgovori 12 0
Ana

08.07.2021 16:59

Cvrglan polupismeni sta drugo da radi?! nema znanje,nema zvanje(osim ono iz mladosti)takav mu i nadobudni sincic sa Olivim! ekipa sacuvaj Boze!

Odgovori 12 1
Vesna

10.07.2021 14:17

Zar ne mislite gospodine da bi bilo bolje i normalnije da se u vasim godinama bavite necim dobrim i korisnim, umesto da pretite, ogovarate,vredjate, i drukate devojke i zene.Ako bas morate da svoje komplekse lecite svadjom, predjite na muskarce.Pokazite tu hrabrost.

MladenBg

15.07.2021 05:35

Ha, ha, ha, mali, smesni coveculjak u pantalonicama, prostak koji je umislio da je pesnik. Kakav jadnik, tera inat bivsim starletama svog sincica Rumenka. Jadan li je, ali ima bazen!!!!! Ha, ha, ha......