MRAČNE TAJNE IZ PROŠLOSTI MILJANE, MIŠELA I FRANA: Kulićeva htela da ubije dete i sebe, Gvozdenović mrzeo Šabana iz dna duše, A ŠOKIRAĆE VAS ISTINA O PUJASU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obelodanjene mračne tajne zadrugara!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen, E-Stock
Mišel, Fran i Miljana

Miljana Kulić, Mišel Gvozdenović i Fran Pujas glavni su favoriti za nagradu od 50.000 evra za pobedu u četvrtoj sezoni Pinkovog projekta "Zadruga", to je sada već izvesno, ali je malo poznato da baš njih troje imaju i te kako mračnu prošlost!

Posle skoro deset meseci trajanja ovog zabavnog sadržaja konačno se bliži superfinale. Mnogi takmičari su ušli bez ranije medijske popularnosti, a sada su nakon skoro godinu dana dobili enormnu podršku naroda i stekli veliki broj fanova. Pet dana pred finale "Zadruge", koje je planirano za subotu 10. jula, otkrivamo vam mračne tajne ova tri zadrugara koji se nalaze u samom vrhu svih nezvaničnih lista glasanja na raznim platformama na internetu. Iako ih ljudi podržavaju, njihova prošlost nije nimalo zlatna niti za primer bilo kome.

Finale "Zadruge 4" je u subotu 10. jula i tada ćemo znati ko će od ovog trojca osvojiti 50.000 evra

Kako saznajemo iz izvora bliskom Miljani Kulić, ona je pre godinu dana htela da ubije sebe i sina Željka, kog je dobila u rijalitiju "Parovi" sa Ivanom Marinkovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Svi znate kako ona ima preku narav i kako zna da poludi kada nešto nije po njenom. Videli ste u "Zadruzi", kada joj ne daju cigare, ona hoće da guta domestos. Napolju je još gora. Marija joj je jednog momenta uzela sve pare koje je imala na računima. Prebacila ih je na svoje da ih Miksi ne bi potrošila s tadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. On se drogirao i kockao. Kada je videla da nema para na računima, nije znala gde se nalazi. Histerisala je i psovala. Uzela je malog Željka i otišla u obližnju zgradu. Popela se na terasu i pretila je da će skočiti zajedno s detetom ukoliko joj Marija i Siniša ne vrate pare. "Kunem vam se da ću da se bacim sa Željkićem. Pa nek vam onda ostanu pare da nas sahranite.

Odmah da mi vratite sve na moj račun", jaukala je ona. Šta im je drugo ostalo nego da je poslušaju. Posle je sve pare spiskala na kocku - završava izvor blizak starleti koja je jedan od glavnih favorita za pobedu u "Zadruzi 4".

S druge strane, njena večita inspiracija i ljubav Mišel Gvozdenović krije da se nije podnosio s velikom zvezdom Šabanom Šaulićem, s kojim je u srodstvu, jer nije hteo da mu pomogne u karijeri.
 
RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV
Mišel Gvozdenović

- Mišel Gvozdenović kleo je pevača Šabana Šaulića na sva usta i želeo mu zlo. Šabanova majka, pokojna Ilda, majka od Hasana Dudića i majka od Mišelovog dede su bile tri rođene sestre. Iako je Šaban bio veoma uticajan na estradi, on nikada nije pomogao tada mladom pevaču Mišelu. On je jadikovao što pokojni kralj narodne pesme neće da mu pomogne. Onda ga je pljuvao na sva usta, a njegova majka klela ga je da mu se desi sve najgore jer ni prstom nije mrdnuo za karijeru svog unuka. Kada je video da je snimio duet sa zvezdom "Granda" Teom Tairović, tada je kap prelila čašu.

"S tom gologuzom snima pesme, mora da joj je švaler. Pomogao je medijski i onoj Cuci. Samo mene zaobilazi kao da nismo ništa. Dabogda ga stiglo sve", kleo ga je Mišel Gvozdenović na sva usta. To svi njegovi znaju. Videli ste šta se kasnije desilo s legendarnim Šabanom. Stigle su ga Mišelove kletve - kaže izvor blizak ovom zadrugaru koji, prema mišljenju mnogih, zaslužuje da bude pobednik četvrte sezone "Zadruge" jer je za devet meseci pokazao mnoge dobre strane svoje ličnosti.
Treći na listi favorita gledalaca je mladi Hrvat Fran Pujas, kog napolju čeka hrvatski narko-klan. On, verovali ili ne, ima dugove od preko 20.000 evra jer je uzimao veliku količinu narkotika koju nije platio.
 

- Fran je svestan šta je uradio. On zna sa kim je imao posla. Šurovao je sa najjačim narko-klanom u Hrvatskoj. Loše će se provesti zbog svega što im je priredio jer ih je mnogo naljutio. On je uzeo da diluje drogu, a onda im je svu robu pokrao i nestao bez traga. "Zadruga" je bila beg od njih. On je mislio da će oni da zaborava na to.

"Baš me briga, uzeo sam opasno vrednu robu i sada sam bogat. Što su mi dali kad me ne znaju. Čim prodam, idem daleko negde. Prvo rijaliti "Zadruga", pa kad uzmem još para, idem preko. I ovako je to za njih sića", planirao je Fran, ali to baš neće biti po njegovom. On ne zna da su oni besni i da će da ga uhvate čim napusti "Zadrugu". Ako pobedi, daje im sve pare, ako ne pobedi, uzeće mu sve honorare. Neka bude srećan da ga ne ubiju, kao što inače rade sa onima koji ih izdaju. Vidite da kod nas današnji klanovi melju u mašinama za mlevenje mesa. Nek im je bog u pomoći - završava izvor blizak ovom simpatičnom učesniku "Zadruge 4".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Miljana čisti kuću i skuplja poene!


Miljana Kulić pred kraj "Zadruge" skuplja poene tako što glumi vrednu devojku.
Dok su se zadrugari vraćali iz prodavnice, ona je rešila da sredi spavaću sobu i prostor oko njenog kreveta i kreveta Mišela Gvozdenovića. Miljana je u žutom kupaćem kostimu uzela džoger i počela da riba. Rešila je da sredi sve, pa je zamolila zadrugare da joj ne smetaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Fran i Paula u najvećoj ljubavi!


Paula Hublin i Fran Pujas uživali su u dvorištu, a onda je zadrugar imao veoma zanimljiv predlog za lepšu polovinu. On ne može da sakrije koliko ga ona radi i koliko se loži na nju.
Fran: Ajde da se ljubimo filmski, kao na "Titaniku" - predložio je Pujas.
Paula: Džaba se umiljavaš, neću te poštedeti - rekla je Paula.
Fran: Zbog čega?
Paula: Terora. Ja sam tvoja karma. Volim te.
Fran: I ja tebe.

BONUS VIDEO (OBRUKAO NAM JE PORODICU: Brutalan okršaj blizanaca NECE I PECE USRED EMISIJE, ZAVIO IH JE SVE U CRNO)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading