(FOTO) IZBIO HAOS U BELOJ KUĆI ZBOG FINALA: Zadrugarke zaratile oko prvog mesta, FRAPIRAĆETE SE KAD ČUJETE RAZLOGE ZBOG KOJIH MISLE DA ĆE POBEDITI!

Autor:

Zadruga

06.07.2021

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaratile učesnice oko prvog mesta!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Preostali učesnici Zadruge dobili su zadatak da otkriju zbog čega bi baš oni trebalo da pobede u rijalitiju. Najglasnije su bile Mina i Paula koje su šokirale sve ukućane.

- Dobro veče zadrugari. Da se zahvalim podršci što sam četri godine ovde. Uvek sam smatrala da manje vredim od drugih osoba jer nemam samopouzadanje. Smatram da vredim i da treba da uđem u super finale i da budem pobednik. Ipak sam ovde četiri godine, mogli ste da me upoznate od najluđe do najveselije, imala sam 100 faza. Isplakala sma se kao nikad pogotoovo ove u prošle sezone. Ne znam da pričam o sebi. Krivo mi je što svoje samopouzdanje stavim na poslednje mesto i pitam se zašto su drugi bolji od mene. Znam da sam kvalitetna osoba i da vredim, da sam tu za tvoje prijatelje. Znam da pravim spletke i da to ide namoju štetu. Svesna sam svojih grešaka. 60% sam ove sezone bile iskterna, ostalo sm bila iskrena, bitno je da se to na kraju vidi. Nikad nisam razmišljala o prom mestu. Na mladima svet ostaje. Meni bi to pomoglo, a i mojoj mami i Borisu. Novac bi išao mojima, ja uvek uložim u kuću, nisam neko ko se bahati. Molim moju podršku da glasate, idemo do prvog mesta! - rekla je Mina Vrbaški.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula Hublin

Nakon nje se javila da govori Paula, koja uopšte nije bila skromna.

- Bez lažne skromnosti treba da pobedim jer sam legendarna i ne je*em živu silu. Svako se moće pronaći u mojim fazama. Zato što sam u isto vreme i ološ i rajska duša. Pokazala sam se u najgorem i najboljem svetlu. Kakva sam takva sam, sebi najbolja, ili se druži ili produži. Sve u svemu ja sam velika legenda i da svi treba da budete poput mene. Budite svoji, borite se za sebe i ne bojiti se ničega. Izgubila sam sve pare, pa bi bilo lepo. Hvala svima što ste me podržali ovakvu i hvala mojima što su preživeli, platiću vam dobrog psihijatra - rekla je Paula.

BONUS VIDEO (OBRUKAO NAM JE PORODICU: Brutalan okršaj blizanaca NECE I PECE USRED EMISIJE, ZAVIO IH JE SVE U CRNO)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

06.07.2021 09:28

Kada bi najjači bio pobednik pola njih bi bilo izbačeno.

Aleks

06.07.2021 10:59

Šta se misilica Lisica buni? Njoj je obećano drugo mesto, a ne prvo.