(VIDEO) ŠA VARAO IVANU SA POZNATOM PEVAČICOM, PA PRIZNAO DA VOLI TARU: Isplivali detalji afere, a kada je voditelj saopštio kako izgleda, zadrugari se ŠOKIRALI!

Autor:

Zadruga

02.07.2021

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traži njoj sličnu.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, Instagram/_ivv_
Ša i Ivana

Tokom emisije Gledanje snimaka, pušten je klip na kojem Bora Santana komentariše odnos Frana i Paule, ali i bivšu suprugu Nenada Aleksića Ša Ivanu Aleksić. Ša, je ustao da prokomentariše:

- Bora uvek ima neku rečenicu... Pa uvek se vraćamo na to. Bilo je idealno, jeste, Bora zna, znaju ljudi, ljudi koji poznaju Ivanu mogu da pričaju kakva je ona žena, nijednog prijatelja nije uvredila, meni nikad ništa nije zamerila, nije proveravala telefon, kad se i s kim se vraćam. Da imam ta proveravanja, ja bih pobegao odavno, nisam neko ko voli pritisak, trajalo je 7 godina dok ja nisam napravio sr*nje. Nema opravdanja za ovo što sam uradio, ali Milane zaljubio sam se. Videli ste i sami da sam sam pokušavao da pobegnem iz tog odnosa, ali se u meni nešto prelomilo. I to što se dešavalo u braku sa moje strane, što pričam o tim prevarama - izjavio je Ša. 

- Jesi li često varao? Jesu li one bile tvoji fanovi? - upitao je Milan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša

- Nisam, majke mi, ne zaj*bavajte! Je l' moram baš da pričam o tome? - pravdao se Ša, pa otkrio sve o odnsou sa pevačicom, nakon što je voditelj rekao da je ona ista njegova bivša supruga:

- Ja sam sedeo i pričao nešto, napomenuo sam da je devojka taj neki fazon kao što je Ivana. Ali nemam ja kao neki šablon devojaka šta gotivim. Zna Ivana, ja volim devojke sa crnom kosom. To Ivana Zna... Ja više volim crnu kosu... Kada sam video Tarinu sliku, crna boja joj mnogo bolje stoji, ovo plavo joj ne ide uz nju. Uglavom crna kosa, taj neki fazon, a Ivana je sušta suprotnost onoga što sam ja imao! Zaljubljen sam i dalje u Taru, pričao sam sa Stefanom, kaže da to nema veze sa mojim plaćanjem, jer to je bolesna izjava, da ti neko to ko te voli uradi. Čak i da sam d*vno, smrad, đubre, pa da uradim tako nešto, opet treba da ima neko poštovanje, a ovo je nešto najsurovije ikada.

Podsetimo, reper već nedeljama unazad, od kada je definitivno stavio tačku na romansu sa Tarom Simov pokušava da se prikaže kao idealan suprug koji se pokajao za sve loše što je uradio bivšoj supruzi. Mnogi zadrugari komentarišu da mu Ivana ipak neće oprostiti, ali ima i onih koji misle da je sve to deo njihove igre i da će se istina tek otkriti po završetku rijalitija.

Ostaje nam da vidimo da li će Ivana uspeti da pređe preko svih reči i nedela koja je uradio i izrekao Aleksić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Ša gleda uspomene

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading