(FOTO) ŽENA MI JE UZELA VELIKI NOVAC: Kristijan priznao da je u PROBLEMIMA do guše, otkrio da se RAZOČARAO u Kristinu, a evo da li će biti zajedno!

Autor:

Zadruga

01.07.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan progovorio o svim detaljima iz života.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan

Otkako je izbačen iz "Zadruge", Kristijan Golubović se ne smiruje. Jedan dan je u Kruševcu, drugi dan u Novom Sadu, a kako otkriva za Kurir, išao je i do Kraljeva, gde se sreo sa suprugom Ivanom, koja je podnela zahtev za razvod braka.

- Najprijatnije me je primila, čak smo i jeli zajedno. Njoj i ćerki sam odneo raznorazne đakonije. Normalno smo razgovarali, dok se nismo dotakli novca koji fali s mog računa. U pitanju je velika suma pa sam hteo da vidim o čemu se radi.

I šta je na kraju s tim novcem?

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan

- Najlepše sam je pitao da li joj treba sav moj novac. Rekao sam joj neka ga uzme, jer zna da bih joj i dušu dao. I da nismo zajedno i da jesmo, može da me pozove u pola dana i noći. Ja sam njen uvek i zauvek. Tada je opet počela da diže frku, ispala je ozbiljna frka i ja sam se naljutio. Izašao sam iz kuće i rekao joj u besu da mene više nikad neće videti, ni ona ni dete. Napravila je da mene to dete ne voli, mnogo mi je teško, isplakao sam se baš iz srca i izašao iz kuće kao popišan po ko zna koji put.

Očigledno je besna jer si je prevario?

- Slažem se da sam to uradio na najgori način, ali ona ne treba sada mene da kažnjava, jer sedam godina kažnjavanja i optužbi je i dovelo do te prevare. Nije u redu što je javna, nije bilo pristojno, kajem se zbog toga. Najviše na svetu bih voleo da možemo da budemo zajedno.

Da možeš da vratiš vreme, da li bi je prevario s Kristinom Spalević?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina i Kristijan

- Nikad u životu! U Kristinu sam se razočarao, čuo sam o njoj razne stvari o kojima moramo da raspravimo čim izađe iz rijalitija.

Šta si saznao?

- Pitaću je samo jedno, zašto mi na vreme nije rekla to što sam hteo i što je trebalo da čujem od nje. Meni je pedigre mnogo važan, ne bih se nikad upustio u vezu s njom, pogotovo što ima toliko putera na glavi. Kakve sam ja bljuvotine čuo o njoj! Ne želim još da pričam o detaljima, zbog nje. Ona će imati velike probleme ako to sve izađe u javnost. Mislim da će Kristina morati da se iseli iz Srbije. Čuo sam da ti zlonamernici planiraju da puste to sve u javnost i da čak postoje i neki snimci i slike. Ako joj ja ne pomognem da se iščupa od tih ljudi i iz tih priča, neće niko. Previše sam se razočarao u nju, ali imam volju da joj pomognem.

Da li ćete ostati zajedno?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kiki

- Odlučio sam da budemo jedno vreme zajedno i da joj posvetim pažnju i pomognem. Ako to uspe, uspe. Ako ne bude imala volju za tu borbu, moraću da završim to. Kad bi naša veza uspela, onda bi mogla da mi rodi dete.

Da li bi ušao u "Zadrugu 5"?

- Morali bi preozbiljne pare da mi plate, inače menjam dres! Dobio sam ponudu za svoj rijaliti-program malo drugačijeg tipa, bio bi mnogo kraći, ali i zanimljiviji. Imam fantastičnu ideju.

Kako ćeš provesti leto?

- Trenutno renoviram deo kuće u Kruševcu koja pripada mom prijatelju. Tu planiram da živim. Imam nekretninu na Vračaru, koju takođe planiram da renoviram, pa ću videti šta će biti. Planiram da napravim turu Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i onda ću morati da odem malo i u inostranstvo. Posle smrti moje majke u Nemačkoj je ostalo dosta nedovršenih poslova. Treba da vidim i šta je s njenom penzijom - govori Kristijan za Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading