(FOTO) NAKON DISKVALIFIKACIJE POSVETIO SE PORODICI: Kristijan Golubović objavio fotku sa sinom Lazarom, OVAJ detalj je sve šokirao!

Autor:

Zadruga

01.07.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratioci su u šoku zbog njihove sličnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović nakon što je diskvalifikovan iz Zadruge, odlučio je da se posveti svojoj porodici, pa je tako sa sinom Lazarom otišao u šoping i tom prilikom ovekovečio fotografijom.

Kristijan je iz rijalitija diskvalifikovan nakon sukoba sa Miljanom Kulić, nakon čega ga je obezbeđenje uputilo na kapiju. On je po izlasku iz rijalitija ekskluzivnu izjavu dao za Republika.rs i to pred našim kamerama priznao i izneo istinu iz njegovog ugla. Nakon toga otišao je da vidim svoju ćerku Veru, a sada je pokazao i kako provodi vreme sa sinom Lazarom.

RepublikaFoto: printscreen
Kristijan

Njih dvojica su se provodili na lepom danu, a slobodno vreme su iskoristili za kupovinu odeće i obuće. Kristijan je svom sinu verovatno kupio šta mu je potrebno, a ono što su svi primetili jeste njihova identičnost.

Komentari ispod fotografije su se nizali jedan za drugim, a mnogi su bili da su Kristijan i Lazar preslikani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading