(FOTO) BIVŠA ZADRUGARKA NA UDARU JEZIVIH PSOVKI: Novinarka obelodanila ŠOKANTNU prepisku, zbog Kristine i Krisitjana je u GADNOM PROBLEMU!

Autor:

Zadruga

01.07.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije mogla da ćuti, odlučila je da progovori.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Rebeka Popović

Bivša zadrugarka i novinarka Rebeka Popović našla se na udaru lažnih profila i brutalnih uvreda i to zbog njenog prijateljstva sa aktuelnom takmičarkom Zadruge 4 Kristinom Spalević.

Naime, Rebeka je na svom Instagram profilu objavila prepisku i uvrede koje je dobila sa jednog profila, za koji se kasnije ispostavilo da je lažni. Ona nije htela da krije više kakve poruke dobija i to samo zato što je podrška Spalevićevoj.

Foto: instagram.com
Prepiska

- A ti k*rvo isti si kao tvoja drugarica koja ne silazi sa k*rca oženjenom muškarcu - glasila je prva poruka.

Rebeka je odgovorila nakon nekog vreme ovom lažnom profilu, nakon čega je usledio potpuni preokret.

Foto: instagram.com
Rebekina prepiska

Nakon što je Rebeka ukazala osobi iza ovog profila na ružan rečnik i bezobrazno ponašanje, on ili ona su počeli da se izvinjavaju, uz reči da nemaju ništa protiv nje, pa su se okomili na Kristijana Golubovića i njegovu vezu sa Kristinom.

- Stvarno izvini, gledala sam tebe u Zadruzi, nemam loše mišljenje. Nego sam prosto iznenađenja da Kristinu ovaj seljak ovako ponižava i vređa i da ona bude opet sa njim - glasila je poruka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading