(VIDEO) BRUTALNO PONIZIO IVU! Karić na sve načine hteo da ODBRANI misicu, pa OPLEO PO BIVŠOJ: Pobednica koja je...

Autor:

Zadruga

01.07.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić hteo da odbrani Jovanu, pa ponizio Ivu.

RepublikaFoto: E- stock
Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević i Iva Grgurić

Stefan Karić je juče tokom sastanka sumirao utiske o svom boravku u "Zadruzi". Tokom izlaganja dotakao se veze sa Jovana Ljubisavljević, pa je pokušao da opravda njene loše postupke.

Kako bi misicu zaštitio pred zadrugarima, Karić je opleo po bivšoj devojci i prošlogodišnjoj pobednici, Ivi Grgurić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

Naime, Ivu mnogi porede upravo sa misicom, što, iz nekog razloga, Jovani ne prija, pa se neretko pere od toga, a čini se da to očekuje i od sanašnjeg partnera.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić

- Moglo je nekad da bude neko pitanje pozitivno. Da ne mora da bude samo Jolekita, ovakva, onakva... Svi su ovde imali s*ks, ne znam osobu koja nije. Da smo se samo pipkali, stiglo bi "gurač prsta". Ja prošle godine nisam to doživeo, od mnogo gorih ljudi. Eto, pobednica, pričala je kako je žvakala glavić matorom, ne znam šta bi bilo da je Jovana tako iznela - govorio je Stefan između ostalog.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

01.07.2021 15:21

Kako vreme prolazi, taticin sincic, mali rumenko sve vise pokazuje svoju pravu stranu karaktera. Kompleksas, podao, prostak, neurotican i iznad svega poceo je da slaze salo na kukovima. Ono sto je ovih dana izgivirio je prevazislo sve podlace. Bravo tatici sincicu..... pravi si jadnik.