Miljan: Jelena, htela si da mi otkineš ku*rac!

Autor: G. Doljančević - I. Tubin

Zadruga

01.12.2017

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović se tokom žurke u "Zadruzi" posvađala sa Miljanom Vračevićem, a svađa je eskalirala u fizički napad, zbog čega su završili na sudu pred sudijom Lepim Mićom. Naime, Miljan je optužio Jelenu da je htela da mu otkine polni organ rukama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljan i Jelena

Vračević je provocirao rediteljku sve vreme i vrteo se oko nje, a ona je počela da se brani tako što je rukama pokušavala da ga zgrabi za međunožje, što je u jednom trenutku i uspela.

- Ja ću da ti otkinem ku*ac, samo se ti igraj! Jednom manijaku sam to već uradila - govorila je Jelena dok je Miljan igrao oko nje.

Ona je nekoliko puta pošla rukom ka njegovim mošnicama, a onda uspela da ga zgrabi za muškost. Upravo zbog toga, on je odlučio da odu na sud kojim je predsedavao Lepi Mića, kao ovonedeljni Vođa. Svedoci su bile Ana Korać i Mina Vrbaški, koje su potvrdile da je Jelena uhvatila Miljana za polni organ.

Jelena: On je ovako igrao, nabijao se ispred mog lica. Ja sam krenula rukom, on je refleksno pokušao da se skloni i nisam uspela da ga uhvatim za ud.

Miljan: Nije tačno, zakuni se da ti baba umre ako lažeš! Ona je sedela ispred podijuma i uhvatila me za muda! Tražim da bude kažnjena, ovo je seksualno zlostavljanje! Bole me jaja, stisla si me. Za ovo ću da ti je*em mamu. Htela si da mi otkineš ku*ac. Ima da te tužim, ku*vo raspala. Moja mama ovo gleda, moja žena ovo gleda. D*oljo jedna neje*ana. Zar da ostanem bez ku*ca zbog tebe, ku*vo?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

Jelena: Laže, nisam ga pipnula. Ološu jedan. Jesam pre nekoliko godina taksisti-manijaku tako otkinula pola penisa jer je hteo da me siluje. Znam kako da se branim.

Sudija, odnosno Lepi Mića, nije mogao da donese presudu, pa je tražio da se donese snimak kao dokaz da bi moglo da se ustanovi da li se seksualno zlostavljanje zaista desilo.

Miljan se nakon suđenja žalio zadrugarima kako mu nije dobro i da ga bole mošnice.

- Kobila mi je poremetila jaje. Kad je budem dohvatio, ima si*u da joj pokidam, pa će da vidi kako je. Jaje me mnogo boli. Klimakteruša me je osakatila. Hoću da idem kod lekara. Ako me ne odvedete, ovu ku*vu ću politi vrelom vodom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson i Mina
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Golubović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading