20.000 EVRA ZA 20 MINUTA FILMA ZA ODRASLE: Maja dobijala NEPRISTOJNE PONUDE, ali ona više voli to da radi za DŽABE!

Autor:

Zadruga

29.06.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju je skoro svaki dan snimaju u vrelim akcijama, ali nije pristala da snima pravi film!

RepublikaFoto: E-Stock
Dobila bi 20.000 evra za 20 minuta!

Učesnica "Zadruge" Maja Marinković pre ulaska u četvrtu sezonu rijalitija dobila ponudu da snimi film za odrasle.

Kako prenosi "Mondo" Maja bi za svaki minut tog filma dobila 1.000 evra, međutim zadrugarka koju skoro svaki dan snimaju u rijalitiju u vreloj akciji ovu ponudu rešila je da odbije.

- Maju je nepoznati muškarac zvao preko vajbera, a ne preko društvenih mreža, pa mu se zato javila. Rekao je da se za nju zna širom Nemačke zbog rijaliti programa i skandala i da mnogi hvale njen izgled čak i posle velikog broja operacija. Ispričao je da se godinama bavi video produkcijom i da sa timom saradnika radi za firmu koja snima filmove za odrasle- rekao je neimenovani izvor blizak Marinkovićevoj i nastavio:

RepublikaFoto: prinskirintviter
Mada neretko ima se*s u rijalitiju, nije pristala da to radi za novac!

- Kazao je da su spremni da joj ponude 20.000 evra za kratak film od 20 minuta, kao i da bi dokaz za sve prvo dobila keš na račun, u slučaju da pristane. Diskrecija bi bila zagarantovana kada je Srbija u pitanju jer bi taj snimak kačili na sajt koji traži da korisnici plate da bi videli sadržaj koji je omogućen samo za tržište Nemačke.

Isti izvor otkriva i da je Maja odbila ponudu "jer bi je takav snimak obeležio", a da je ponuda stigla potvrdio je i njen otac Taki:

-Maja jeste dobijala razne ponude, da se slika za muške magazine i slične stvari, ali je sve odbijala. Prvo je ovo krila od mene, a onda je ispričala jer je uveliko odbila. Moja ćerka zna šta radi iako nekad deluje da nije tako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BreDragan

29.06.2021 13:24

"Mada neretko ima se*s u rijalitiju, nije pristala da to radi za novac!" A inače u rijalitiju učestvuje za stan i hranu! Pomenutih 20.000e može samo da sanja!